Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αραούχο θλάση: Πρόβλημα στην ΑΕΚ, χάνει τα πρώτα ματς των πλέι οφ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αραούχο θλάση: Πρόβλημα στην ΑΕΚ, χάνει τα πρώτα ματς των πλέι οφ

Αραούχο θλάση: Θλάση β' βαθμού έδειξε η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Σέρχιο Αραούχο με τον χρόνο αποθεραπείας του να υπολογίζεται στις τέσσερις εβδομάδες.

Αραούχο θλάση: Ο Σέρχιο Αραούχο θα μείνει εκτός προπονήσεων για ένα περίπου μήνα καθώς υπέστη θλάση στην προπόνηση της ΑΕΚ. Ο Αργεντινός επιθετικός ένιωσε χθες έντονη ενόχληση πριν από το τέλος της προπόνησης, σε κάποια σπριντ. Από σήμερα κιόλας όμως ο Αραούχο ένιωθε πολύ καλύτερα, αλλά η μαγνητική στην οποίο υποβλήθηκε έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο. Η αποθεραπεία του, υπολογίζεται ότι θα φθάσει στις 4-5 εβδομάδες. Ως εκ τούτου, θα χάσει σίγουρα τα πρώτα ματς των πλέι οφ του πρωταθλήματος, τα οποία το νωρίτερο που υπολογίζεται να ξεκινήσουν είναι σε 3 εβδομάδες.

Ο τραυματισμός του Αραούχο δημιουργεί προβληματισμούς στην για την κορυφή της επίθεσης γιατί ο έτερος φορ της ομάδας, Νέλσον Ολιβέιρα είναι επίσης εκτός δράσης εδώ και καιρό με το πρόβλημα στους κοιλιακού. Έτσι, μοναδικός διαθέσιμος είναι ο Μάρκο Λιβάγια.

Δείτε ακόμη

Πέθανε από κορoνοϊό ο γιατρός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η “κραυγή” της μητέρας της Ελένης -«Καταδικάστηκα σε αιώνιο θάνατο, αυτοί σε 8 χρόνια μπορεί να είναι στη Ρόδο»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις