Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Take away ποτά – Θεσσαλονίκη: Νέα επιχείρηση της Αστυνομίας για απομάκρυνση νεαρών
ΕΛΛΑΔΑ

Take away ποτά – Θεσσαλονίκη: Νέα επιχείρηση της Αστυνομίας για απομάκρυνση νεαρών

Take away ποτά - Θεσσαλονίκη: Την παρέμβαση της αστυνομίας προκάλεσε ο συνωστισμός έξω από καταστήματα εστίασης στη Θεσσαλονίκη.

Take away ποτά – Θεσσαλονίκη: Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα υπήρξε συγκέντρωση νεαρών έξω από μπαρ της οδού Μητροπόλεως στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να υπάρξει ξανά η επέμβαση της Αστυνομίας. Όπως συνέβη και πριν μία ημέρα, νεαροί έπιναν το ποτό τους, το οποίο είχαν προμηθευτεί από τα καταστήματα, της περιοχής. Καθώς τα μπαρ δεν έχουν ανοίξει ακόμα για τους πελάτες, οι νεαροί προχώρησαν σε ένα είδος “κατάληψης” του πεζοδρομίου. Το αποτέλεσμα ήταν το κέντρο της Άμεση Δράσης να δεχτεί καταγγελίες τόσο από διερχόμενους πολίτες όσο και περίοικους. Εύλογα λοιπόν στήθηκε αμέσως επιχείρηση αποσυμφόρησης του σημείου. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και δεκαμελής ομάδα περιπολιών προχώρησαν σε συστάσεις και οι νεαροί αποχώρησαν, χωρίς να δημιουργηθούν έκτροπα.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δύο extra ημέρες διαμονή με κάθε τριήμερη κράτηση

Υπενθυμίζεται ότι και την Πέμπτη υπήρξαν αντίστοιχες εικόνες, αυτή τη φορά στην οδό Καρόλου Ντηλ, όταν αστυνομικοί έσπευσαν στην περιοχή μετά τις καταγγελίες από πολίτες. Αντίκρισαν δεκάδες άτομα τα οποία κρατούσαν ποτήρια με αλκοόλ στο χέρι και συνωστίζονταν έξω από κεντρικά καταστήματα. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε αυστηρές συστάσεις ενώ στη θέα τους οι “θαμώνες” διαλύθηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν βεβαιώθηκε την Πέμπτη κάποια παράβαση σε κατάστημα.

Δείτε ακόμη

Κορονοϊός στην Ελλάδα: Κατέληξε ασθενής στο ΝΙΜΤΣ- 157 συνολικά οι νεκροί

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις