Παραλίες σήμερα 10/5: Αρκετός κόσμος σε Λούτσα, Φλοίσβο, Άλιμο

ΕΛΛΑΔΑ

Παραλίες σήμερα 10/5: Αρκετός κόσμος σε Λούτσα, Φλοίσβο, Άλιμο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Παραλίες σήμερα 10/5: Πολύς ο κόσμος και χωρίς ιδιαίτερες αποστάσεις μεταξύ των λουόμενων, μαζεύτηκε σε Καβούρι, Σχινιά, Λούτσα, Λαιμό και Πόρτο Ράφτη.

10.05.2020 | 16:42

Παραλίες σήμερα 10/5: Στις παραλίες πήγαν και την Κυριακή οι κάτοικοι της Αττικής, εκμεταλλευόμενοι τον καλοκαιρινό καιρό κατά το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά την άρση των μέτρων για τον κορωνοϊό. Το πρώτο «δείγμα» πάρθηκε χθες όταν οι παραλίες της Αττικής πλημμύρισαν, με τον κόσμο να έχει σύμμαχο τον ζεστό καιρό που επικρατεί στην Αττική. Σήμερα, το «τοπίο» δεν άλλαξε με τις παραλίες να γεμίζουν ξανά. Τόσο σε Φλοίσβο, Άλιμο, όσο και στη Λούτσα υπήρχε αρκετός κόσμος στις παραλίες. Εκτός από τους λουόμενους, στις παραλίες υπήρχαν και αρκετοί πολίτες που επέλεξαν αυτόν τον τρόπο για να κάνουν την κυριακάτικη βόλτα τους.

Στο μεταξύ, «στα κόκκινα» ήταν λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι η κίνηση στο παραλιακό μέτωπο και δη στο κομμάτι ΣΕΦ – Άλιμος, καθώς οι Αθηναίοι ξεχύθηκαν στους δρόμους με κατεύθυνση κάποια παραλία. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται θερμή εισβολή και έλευση αφρικανικής σκόνης στη χώρα, με τα θερμόμετρα να φτάνουν έως και τους 35 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και τα νότια.

Πορείες στη Θεσσαλονίκη – Επιτέθηκαν σε 32χρονο (vids)
Τι ανοίγει τη Δευτέρα 11 Μαΐου – Επιχειρήσεις, καταστήματα, λιανεμπόριο

Δείτε ακόμη

Συμπλοκή πιστών με διαδηλωτές στην Ηλιούπολη – Δείτε βίντεο

Guardian: Τι ισχύει για τις μάσκες, ποια μας προστατεύει καλύτερα

Οικονομολόγος του Χάρβαρντ: «Το lockdown πρέπει να κρατήσει περίπου 3 μήνες για να σωθούν ζωές»
Πρώτο κουδούνι αύριο – Πώς θα προστατευθούν μαθητές κι εκπαιδευτικοί
Exit mobile version