Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κατερίνα Λέχου – Πολιτική Προστασία: Νέο σποτ για τον συνωστισμό
ΕΛΛΑΔΑ

Κατερίνα Λέχου – Πολιτική Προστασία: Νέο σποτ για τον συνωστισμό

Κατερίνα Λέχου - Πολιτική Προστασία: Το βίντεο ανέβασε στο λογαριασμό του στο Facebook ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Άκης Σκέτσος.

Κατερίνα Λέχου – Πολιτική Προστασία: Το νέο σποτ, με την ηθοποιό Κατερίνα Λέχου, αναφέρεται στον κίνδυνο που διατρέχουμε όλοι μας όταν δεν τηρούμε τις απαραίτητες αποστάσεις και δεν αποφεύγουμε τον συγχρωτισμό. Ειδικά όταν πολλοί άνθρωποι ή πολύ μεγάλες παρέες μαζεύονται μαζί, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους, όπως οι πλατείες, δημιουργούνται ιδανικές συνθήκες για την μετάδοση του ιού. Σε αυτό, βλέπουμε την Κατερίνα Λέχου, να μιλά για τους κινδύνους που διατρέχουμε αν συνωστιζόμαστε σε μεγάλες παρέες: «Δεν συνωστιζόμαστε με τίποτα. Κολλητοί δε σημαίνει κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλον», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Guardian: Τι ισχύει για τις μάσκες, ποια μας προστατεύει καλύτερα
Αποσύρεται το σποτ με τον Χρήστο Λούλη – Έντονες αντιδράσεις

Η δημοφιλής ηθοποιός περιγράφει πώς αντέδρασε όταν την προσκάλεσαν κάποιοι φίλοι της κι όταν έμαθε ότι θα είναι «καμιά 20αρια». «Μάλλον είστε για μάζεμα» λέει η δημοφιλής ηθοποιός, στο βίντεο της Πολιτικής Προστασίας. Όπως επισημαίνει η Κατερίνα Λέχου «ένας φίλος δεν φτάνει, ένας φίλος που έχει όμως τον ιό φτάνει για να τον μεταφέρει». Σημειώνεται ότι η Πολιτική Προστασία αποφάσισε να αποσύρει το σποτ με τον ηθοποιό Χρήστο Λούλη για τον συνωστισμό στις πλατείες, έπειτα από τις αντιδράσεις που προκάλεσε.

Δείτε ακόμη

Πρώτο κουδούνι αύριο – Πώς θα προστατευθούν μαθητές κι εκπαιδευτικοί

Τι ανοίγει τη Δευτέρα 11 Μαΐου – Επιχειρήσεις, καταστήματα, λιανεμπόριο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις