Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης Παγκράτι: Συνομιλίες με κατοίκους και καταστηματάρχες
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης Παγκράτι: Συνομιλίες με κατοίκους και καταστηματάρχες

Μητσοτάκης Παγκράτι: Στο Παγκράτι βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων μετακίνησης των πολιτών.

Μητσοτάκης Παγκράτι: Σε μια περιοχή που υπήρξε χθες το βράδυ συνωστισμός βρίσκεται αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός προκειμένου να δει από κοντά την λειτουργία των καταστημάτων αλλά και να συζητήσει με τους πολίτες. Ο πρωθυπουργός επισκέπτεται αυτή την ώρα το Παγκράτι και είναι η πρώτη του “μίνι” περιοδεία μετά την σταδιακή άρση των μέτρων. Τέτοιου είδους επισκέψεις αναμένεται να συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα. Τα φαινόμενα των τελευταίων 24ωρων έχουν θορυβήσει την κυβέρνηση και τους λοιμωξιολόγους που φοβούνται έξαρση της εξάπλωσης της νόσου. Γι αυτό τον λόγο θα είναι συνεχή τα μηνύματα των κυβερνητικών στελεχών προς τους πολίτες τονίζοντας πως η πανδημία δεν έχει τελειώσει και χρειάζεται επαγρύπνηση από όλους.

Εκείνο που πραγματικά ανησυχεί το Μαξίμου είναι μια νέα καραντίνα η οποία θα δοκιμάσει εκ νέου τις αντοχές του συστήματος υγείας ενώ θα βάλει σε σοβαρές περιπέτειες την οικονομία της χώρας η οποία έχει δεχθεί ήδη σημαντικό πλήγμα. Επίσης το ζήτημα των “κορονοπάρτι” μπορεί να φρενάρουν τα σχέδια για γρηγορότερο άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης, καθώς η επιστημονική ομάδα του υπουργείου Υγείας βλέπει μια επικίνδυνη “χαλάρωση” της κοινωνίας η οποία μπορεί να μας επιστρέψει στα περιοριστικά μέτρα.

Δείτε ακόμη
Άμμος, θάλασσα, πισίνες – Πόσο επικίνδυνα είναι;
Πρόστιμο και “λουκέτο” στο μαγαζί του Νικολόπουλου μετά τον συγχρωτισμό
Ανοίγουν με 15 μαθητές ανά τάξη τα σχολεία -Νέα διάταξη στα θρανία, τι θα ισχύει για το διάλειμμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις