Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βελόπουλος – Τσιόδρας: Χαμός στη Βουλή – Οι μάσκες, οι φαρμακευτικές και οι μετανάστες
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βελόπουλος – Τσιόδρας: Χαμός στη Βουλή – Οι μάσκες, οι φαρμακευτικές και οι μετανάστες

Βελόπουλος - Τσιόδρας: Πυρά προς την κυβέρνηση και τον καθηγητή, Σωτήρη Τσιόδρα, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Βελόπουλος – Τσιόδρας: Ένταση επικράτησε το πρωί της Τρίτης στην Ολομέλεια της Βουλής, με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, να εξαπολύει δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και τον καθηγητή, Σωτήρη Τσιόδρα. «Μας λέγατε πριν από 15 – 20 ημέρες ότι η μάσκα δεν έκανε, τώρα μας λέτε ότι κάνει. Μας λέγατ ότι είναι συμπληρωματικό μέτρο, και τώρα ότι θα έχουμε πρόστιμο» σημείωσε, με νόημα, ο κ. Βελόπουλος.  «Δεν μπορεί πριν από έναν μήνα να μην χρειάζεται μάσκα και τώρα να χρειάζεται. Ή τότε λέγατε ψέματα ή τώρα». «Αλλά τι να περιμένεις από μία κυβέρνηση που επικοινωνιακά θεοποίησε τον κ. Τσιόδρα» συνέχισε στο ίδιο ύφος.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ισχυρίστηκε ότι οι αντιδράσεις στα όσα είπε οφείλονται στο γεγονός ότι ενοχλεί ότι ασχολείται με την “ιερή αγελάδα” της κυβέρνησης, ενώ προκάλεσε νέα ένταση όταν ανέφερε με νόημα ότι υπάρχουν γιατροί που έχουν σχέση με φαρμακευτικές εταιρίες. “Να βάζατε τον Ιωαννίδη που είναι ειδικός για θέματα επιδημιών στο Στάνφορντ” δήλωσε. Κάποια στιγμή, επικαλέστηκε καταγγελίες φιλοζωικών οργανώσεων ότι στις περιοχές γύρω από τα κέντρα διαμονής μεταναστών εξαφανίζονται τα κατοικίδια ζώα. “Εγώ ξέρω τι γίνονται καθώς για μερικούς αποτελούν εδέσματα” είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Φυτευτός ο Τσιόδρας!

Οι συγκεκριμένες αναφορές προκάλεσαν την αντίδραση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι φώναζαν «ντροπή, ντροπή». «Γιατί ντροπή; Εμένα με εξέλεξαν. Τον κ. Τσιόδρα τον φυτέψατε εσείς. Το κόμμα σας, η κυβέρνησή σας. Ντροπή δική σας. Βάλατε τον κ. Τσιόδρα να λέει να πάρουν όλοι μάσκα» έσπευσε να απαντήσει ο κ. Βελόπουλος.  Η ένταση συνεχίστηκε για ορισμένα λεπτά ακόμη, με την κατάσταση να εκτονώνεται χάρη στην παρέμβαση του προεδρεύοντος του Σώματος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις