Αθήνα

°C

Σάββατο

12

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ανώγεια νέα: Ράγισε καρδιές η κόρη του Λευτέρη Καλομοίρη στην κηδεία
ΕΛΛΑΔΑ

Ανώγεια νέα: Ράγισε καρδιές η κόρη του Λευτέρη Καλομοίρη στην κηδεία

Ανώγεια νέα: Στο τελευταίο αντίο στον 63χρονο βρέθηκε πάρα πολύς κόσμος, όπως συνέβη και στην κηδεία του 30χρονου το απόγευμα της Κυριακής, καθώς το χωριό δεν έκανε κανένα διαχωρισμό.

Ανώγεια νέα: Μια συγκλονιστική αναφορά στον Γιώργο Ξυλούρη έκανε η κόρη του Λευτέρη Καλομοίρη, στον επικήδειο που εκφώνησε για τον πατέρα της, στην εκκλησία της Παναγίας στο Περαχώρι Ανωγείων. Πέραν του πατέρα της, αποχαιρέτησε και τον άλλο νεκρό του διπλού φονικού. «Θρηνούμε για τον πατέρα μου και κλαίμε και για τον άλλο νεκρό», είπε, καλώντας την κοινωνία των Ανωγείων να δείξει ψυχραιμία και να μείνει ενωμένη. Σύμφωνα με το cretalive.gr, ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να αποχαιρετήσουν τον πατέρα της με μαντινάδες και χορό γιατί αυτά του άρεσαν πάντα. Στο τελευταίο αντίο στον 63χρονο βρέθηκε πάρα πολύς κόσμος, όπως συνέβη και στην κηδεία του 30χρονου το απόγευμα της Κυριακής, καθώς το χωριό δεν έκανε κανένα διαχωρισμό.

Την ίδια ώρα,  με ιδιαίτερη προσοχή συνεχίζονται οι έρευνες για να αποσαφηνιστούν οι ακριβείς συνθήκες, που οδήγησαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο διπλό φονικό και “τύλιξαν” στα μαύρα τα Ανώγεια. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του cretalive, στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν κάλυκες από δύο όπλα. Συγκεκριμένα βρέθηκαν 8 κάλυκες από μικρό 9αρι και αυτές αποδίδονται στο όπλο που παρέδωσε ο 29χρονος γιος του Λ. Καλομοίρη στην Ασφάλεια Ρεθύμνου και ένας κάλυκας από 9αρι κανονικό που θεωρείται ότι αυτός αφορά στη σφαίρα που έπληξε θανάσιμα τον Καλομοίρη.

Όπως τονίζεται, είναι κρίσιμο σε ό,τι αφορά στην ιατροδικαστική πλευρά, να διευκρινιστεί η απόσταση βολής της σφαίρας που δέχθηκε ο άτυχος μαντιναδολόγος. Αυτό προσπαθούν να το προσδιορίσουν οι ιατροδικαστές και χαρακτηρίζεται κρίσιμο στοιχείο, καθώς υπάρχει και ένα σενάριο περί εκπυρσοκρότησης, το οποίο διακινείται. Σε ότι αφορά το ύψος της βολής που δέχτηκε ο 63χρονος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε διαφορά ύψους, αυτό σημαίνει ότι ο Καλομοίρης ήταν πιο χαμηλά όταν δέχθηκε τη σφαίρα, που του έκοψε το νήμα της ζωής.

Δείτε ακόμη

Ανώγεια – “Βόμβα” από τον πατέρα του Ξυλούρη: “Στα χέρια του παιδιού μου δε βρέθηκε πυρίτιδα”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις