Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ήπιε απολυμαντικό για τον κορονοϊό: Νεκρός άντρας στην Τουρκία
ΚΟΣΜΟΣ

Ήπιε απολυμαντικό για τον κορονοϊό: Νεκρός άντρας στην Τουρκία

Ήπιε απολυμαντικό για τον κορονοϊό: Ένας άνδρας στην Τουρκία πέθανε μετά από κατανάλωση αιθανόλης και απολυμαντικού με σκοπό να προστατευτεί από τον κοροναϊό.

Ήπιε απολυμαντικό για τον κορονοϊό: Άνδρας στη Τουρκία πέθανε έπειτα από κατανάλωση αιθανόλης και απολυμαντικού στην προσπάθειά του να προστατευτεί από τον κορονοϊό, όπως μεταδίδει το CNNTurk. Ο Μπαρίς Τσιμέν από τη Ραιδεστό φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα.  Η μητέρα και η αδελφή του άνδρα διαπίστωσαν την αδιαθεσία του, ειδοποίησαν ασθενοφόρο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δυστυχώς έχασε τη ζωή του. Όπως αναφέρουν τουρκικά Μέσα, αρκετές εταιρείες παραγωγής απολυμαντικών κάνουν τις τελευταίες ημέρες συνεχώς σε ανακοινώσεις, συνιστώντας στους ανθρώπους το αυτονόητο: να μην καταναλώνουν τα προϊόντα τους.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που ανακοίνωσε ο Τούρκος υπουργός Υγείας, οι θάνατοι στη χώρα έπεσαν κάτω των 100, μετρώντας  99 νεκρούς, και τα κρούσματα επέστρεψαν στις 2 περίπου χιλιάδες, καταγράφοντας σε ένα 24ωρο 2.357 ασθενείς. Χθες ήταν η ημέρα με το μικρότερο αριθμό κρουσμάτων εδώ και 20 ημέρες, σύμφωνα με τον Φαχρετίν Κοτζά. Αντίστοιχα, οι ασθενείς που ανάρρωσαν ξεπερνούν τις 3.500 χιλιάδες την ημέρα. Ο συνολικός αριθμός των νεκρών ανέρχεται στις 2.805 και των κρουσμάτων στις 110.130. Ελπίδες για περαιτέρω καθοδική πορεία της εξάπλωσης του κορονοϊού εξέφρασε ο Τούρκος υπουργός Υγείας, καθώς τις τελευταίες ημέρες ο αριθμός των ασθενών που αναρρώνουν καθημερινώς έχει ξεπεράσει τον αριθμό των κρουσμάτων.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις