Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επίθεση σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού στον Κορυδαλλό: Στο “φως” το βίντεο
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού στον Κορυδαλλό: Στο “φως” το βίντεο

Επίθεση σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού στον Κορυδαλλό: Επίθεση με αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ δέχτηκε σύνδεσμος του Ολυμπιακού εχθές Παρασκευή.

Επίθεση σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού στον Κορυδαλλό: Επίθεση με αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ δέχτηκε σύνδεσμος του Ολυμπιακού εχθές Παρασκευή 24/4 αργά το βράδυ στην οδό Ταξιαρχών στην περιοχή του Κορυδαλλού. Περίπου τριάντα άτομα, σύμφωνα με την Αστυνομία, που δεν έφεραν διακριτικά συγκεκριμένης ομάδας-στο τμήμα αθλητικής βίας υπάρχουν υποψίες- έφθασαν οργανωμένα μετά από συνεννόηση στα γραφεία και άρχισαν να πετούν βόμβες μολότοφ κατά των γραφείων. Όλα αυτά, χωρίς όπως τα στοιχεία έδειχναν τις πρώτες ώρες μετά την επίθεση να έχει προηγηθεί νωρίτερα ή και την ώρα της επίθεσης κάποια αντιπαράθεση με οπαδούς του Ολυμπιακού.

Οι επιτιθέμενοι πέταξαν πολλές  βόμβες μολότοφ προς την πλευρά του κτιρίου που στεγάζεται ο σύνδεσμος, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά, σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και να καταστραφεί, ενώ ζημιές υπέστησαν και άλλα σταθμευμένα αυτοκίνητα. Αμέσως μετά την επίθεση, οι περίπου όπως αναφέρθηκε τριάντα χούλιγκανς διέφυγαν από την περιοχή του Κορυδαλλού  και μέσα στη νύχτα γίνονταν εκτεταμένες αναζητήσεις από την Αστυνομία για τον εντοπισμό και την προσαγωγή τυχόν υπόπτων.

Δύο συλλήψεις

Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης”, ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Αστυνομία “είχε ως αποτέλεσμα την αυτόφωρη σύλληψη δυο ατόμων κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα  στην περιοχή της Πυλαίας. Πρόκειται για δυο ημεδαπούς”, συνεχίζει, “σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία, αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, παράβαση του νόμου Περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Δείτε ακόμη

Θα αγκαλιαστούμε μετά τον κορονοϊό; Καθηγητής της Παντείου περιγράφει την “μετακανονικότητα”
16 κρούσματα, κανένας νέος θάνατος στη χώρα!
Νεφροπαθής από τον Εχίνο βρέθηκε θετικός στον ιό
Δίδυμες έχασαν τη ζωή τους από Covid-19 με λίγες ημέρες διαφορά
Viral: Οι “μάχες” του προέδρου της Ν. Αφρικής να βάλει τη μάσκα (vid)
Το μεγάλο ρίσκο: Δέκα κρίσιμα ερωτήματα για την μετά Covid 19 εποχή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις