Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούντγκρεν – Άρης: Απολογήθηκε για τις δηλώσεις του, αλλά δεν γλίτωσε το πρόστιμο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούντγκρεν – Άρης: Απολογήθηκε για τις δηλώσεις του, αλλά δεν γλίτωσε το πρόστιμο

Σούντγκρεν - Άρης: Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν καταφέρθηκε κατά πάντων στον Άρη.

Σούντγκρεν – Άρης: Στον Άρη είναι εκνευρισμένοι με τις δηλώσεις του Σουηδού ποδοσφαιριστή και σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης… «το θέμα του Σούντγκρεν θα λυθεί εσωτερικά με βάση τα προβλεπόμενα. Έχει ειδοποιηθεί ο ατζέντης του για να του βρει ομάδα». Ο έμπειρος αμυντικός παραχώρησε συνέντευξη σε σουηδικό ΜΜΕ όπου καταφέρθηκε κατά πάντων. Δύο πράγματα, κυρίως, ενόχλησαν τους ανθρώπους του Άρη. Καταρχήν, τα όσα είπε για το επίπεδο υποστήριξης του από τον σύλλογο στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τη φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει. Δεν ήταν στις συμβατικές υποχρεώσεις της ομάδας, δεν προέβλεπε κάτι σχετικό το συμβόλαιό του, ωστόσο ο Άρης παρείχε αυτά που χρειαζόταν ο αθλητής.

Δεύτερον, οι απόψεις του επί του αγωνιστικού τόσο για τη συνεργασία του με τον Μίκαελ Ένινγκ όσο και για τον τρόπο σκέψης των συμπαικτών του. Ουσιαστικά, ο Σούντγκρεν φρόντισε να θέσει εαυτόν εκτός ομάδας και σύντομα θα φανεί αν τα όσα δήλωσε είναι κομμάτι τακτικής με απώτερο σκοπό την αποδέσμευσή του από τον σύλλογο δίχως αξιώσεις του τελευταίου.

Χθες ο Σουηδός απολογήθηκε στην ΠΑΕ Άρης όπου ουσιαστικά επανέλαβε τα ίδια πράγματα δίχως την παραμικρή διάθεση υπαναχώρησης. Βάσει του εσωτερικού κανονισμού, είναι δεδομένη η επιβολή χρηματικού προστίμου και μένει να φανεί το πώς θα τον διαχειριστεί ο Μίκαελ Ένινγκ στο ενδεχόμενο επανέναρξης του Πρωταθλήματος. Ο Γερμανός προπονητής είναι εκνευρισμένος μαζί του, γιατί τα όσα υποστήριξε ο Σούντγκρεν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα καθώς του έδωσε ευκαιρίες και ουδέποτε αποκάλυψε πράγματα που συνέβησαν με τον Σουηδό ποδοσφαιριστή στη διάρκεια της χρονιάς.

Στην πραγματικότητα, το κεφάλαιο «Σούντγκρεν» έχει κλείσει στον Άρη, ήδη ενημερώθηκε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή ότι υπό αυτές τις συνθήκες δεν γίνεται η παραμείνει στο «Κλ. Βικελίδης» και μένει να φανεί αν θα βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Tι είχε δηλώσει

Μιλώντας στο «FotbollDirekt», ο Σουηδός σημείωσε ότι νοσταλγεί τις περιόδους που αγωνιζόταν στην ΑΙΚ Στοκχόλμης. Κι αυτό διότι στην παρούσα φάση ο προπονητής του τον αγνοεί, ενώ έκανε λόγο και για προβλήματα στις πληρωμές από τους «κίτρινους». «Μου λείπει πολύ η ΑΙΚ και το σουηδικό ποδόσφαιρο. Αν είχα τον μισθό που έχω εδώ, δεν θα πήγαινα πουθενά. Εκεί απολάμβανα περισσότερο το παιχνίδι. Μπαίνω καμιά φορά και παρακολουθώ παιχνίδια της διετίας 2016-18 και τα νοσταλγώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σούντγκρεν.

«Δεν τα πάω καθόλου καλά με τον προπονητή. Και δεν ξέρω αν αυτό έχει να κάνει με την απόδοση ή την προσωπικότητά μου. Πρέπει να ρωτήσετε εκείνον, γιατί δεν μου μιλάει. Η κατάσταση είναι εκνευριστική». Όσο για το θέμα με την καταβολή των μισθών, ο Σκανδιναβός μπακ σημείωσε: «Είναι πρόβλημα εδώ και καιρό. Εδώ δεν είναι όπως στη Σουηδία, όπου ο μισθός μπαίνει στις 00:01 την 25η του μηνός. Εδώ προέχει να πληρωθούν οι παίκτες που παίζουν και όποιος δεν παίζει μπορεί να αγνοηθεί».

Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Μπιόρν Βέστρομ, μίλησε για αυτό το θέμα.

«Γνωρίζω πως βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Δεν είναι αυτό που επιθυμείς για έναν παίκτη που έχει φύγει από την ΑΙΚ. Εύχομαι να πάρουν μια απόφαση που θα τους βολέψει όλους» σημείωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεν είχαμε καλό τέλος με τον Ντάνιελ, δεν το έχουμε ξεχάσει, αλλά νομίζω ότι έχει περάσει καιρός από τότε. Αν και από την πλευρά μας μπορούμε να πούμε ότι το έχουμε αφήσει πίσω, θεωρώ πως θα ήταν καλό να κοιταχτούμε στα μάτια, που πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις