Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κρούσματα Πειραιάς: Παρέμβαση εισαγγελέα για απόκρυψη κρουσμάτων σε κλινική
ΕΛΛΑΔΑ

Κρούσματα Πειραιάς: Παρέμβαση εισαγγελέα για απόκρυψη κρουσμάτων σε κλινική

Κρούσματα Πειραιάς: Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε ανώνυμη καταγγελία περί απόκρυψης στοιχείων κρουσμάτων κορωνοϊού σε δομή υγείας του Πειραιά.

Κρούσματα Πειραιάς: Την παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, προκάλεσε ανώνυμη καταγγελία, ότι αποκρύπτονται κρούσματα κορωνοϊού από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Αντικείμενο της εισαγγελικής έρευνας είναι κατ’αρχήν να αποδειχθεί η βασιμότητα της καταγγελίας και εφόσον αυτή είναι αληθής, να διερευνηθεί εάν και για ποια πρόσωπα προκύπτουν αξιόποινες πράξεις, ώστε οι εισαγγελικές αρχές να προχωρήσουν στην άσκηση ποινικών διώξεων. Σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή διαπιστωθεί ότι οι καταγγελίες δεν ευσταθούν, η υπόθεση θα τεθεί στο αρχείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση ξεκίνησε μετά από καταγγελία το βράδυ της Πέμπτης 23/4 στο Αστυνομικό Τμήμα Νίκαιας ότι στο «Γενικό Κρατικό Νίκαιας» υπάρχουν κρούσματα κορωνοϊού, τα οποία και αποκρύπτουν οι ιθύνοντες του νοσοκομείου. Στη συνέχεια, ενημερώθηκε ο εισαγγελέας υπηρεσίας, ο οποίος έδωσε εντολή σε αστυνομικούς του Α.Τ. Νίκαιας να πάνε στο νοσοκομείο και να διενεργήσουν αυτοψία, εκτελώντας τη σχετική παραγγελία του.

Δείτε ακόμη

Το σχέδιο για τα σχολεία: “Θα ανοίξουν σταδιακά και ανά βαθμίδα”

Τούντας: Τον Μάιο θα σβήσει ο κορονοϊός- Αλλά θα συνεχίσουμε να έχουμε κρούσματα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις