Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λαμία: Άνοιξε το εστιατόριο παρά την απαγόρευση
ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Άνοιξε το εστιατόριο παρά την απαγόρευση

Λαμία: Η αστυνομία επέβαλε πρόστιμα και σε καθέναν από την παρέα των πέντε ατόμων που κάθονταν σε τραπέζι και είχαν σερβιριστεί.

Λαμία: Παρά τη γενική απαγόρευση καθημένων σε όσα από τα καταστήματα εστίασης παρέμειναν ανοιχτά, υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις ιδιοκτητών ανά την Ελλάδα, που ακόμα και αυτή την περίοδο επέλεξαν το προσωπικό κέρδος από το δημόσιο καλό. Ένα τέτοιο περιστατικό έλαβε χώρα χθες Τρίτη 21 Απριλίου και στη Λαμία όταν γνωστός επαγγελματίας, που διατηρεί κατάστημα στο κέντρο μάλιστα της πόλης, άνοιξε το εστιατόριό του και σέρβιρε σε τραπέζι παρέα πέντε ατόμων.

Όταν ήλθε σε γνώση τους το περιστατικό, οι αστυνομικοί του ΑΤ Λαμίας επενέβησαν και έπιασαν επ’ αυτοφώρω τους… ευωχούμενους. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 3:30 το μεσημέρι και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport δεν έγινε γνωστό αν υπήρξε καταγγελία πολίτη που είδε κόσμο στο χώρο και ειδοποίησε την αστυνομία.

Λαμία: Σύλληψη και πρόστιμα

Σύμφωνα με τα όσα ισχύουν στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για τη μη διασπορά του νέου κορονοϊού, σε βάρος του ιδιοκτήτη του καταστήματος, εκτός από την ποινική δίωξη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ. Πρόστιμα των 150€ βεβαιώθηκαν και στους θαμώνες του καταστήματος εστίασης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σε καραντίνα το Κρανίδι – Τεστ σε αστυνομικούς και εργαζόμενους, αυστηρά τα μέτρα

Ξεπέρασαν τις 45.000 οι νεκροί στις ΗΠΑ- Πάνω από 2.800 θύματα το τελευταίο 24ωρο

Προβληματισμός στην ιατρική κοινότητα για τον 35χρονο – Τι καταγγέλλει η οικογένεια

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις