Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Διάγγελμα Μητσοτάκη – μέτρα: Με διάγγελμα η ανακοίνωση της άρσης των περιορισμών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διάγγελμα Μητσοτάκη – μέτρα: Με διάγγελμα η ανακοίνωση της άρσης των περιορισμών

Διάγγελμα Μητσοτάκη - μέτρα: Σήμερα ο πρωθυπουργός πραγματοποιεί τηλεδιασκέψεις, προκειμένου να μπει το πλαίσιο αλλά και τα χρονοδιαγράμματα της άρσης των περιοριστικών μέτρων.

Διάγγελμα Μητσοτάκη – μέτρα: Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να γίνουν ανακοινώσεις από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων για την εξάπλωση του κορονοϊού. Όπως τόνισε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ο πρωθυπουργός αναμένεται να περιγράψει το χρονοδιάγραμμα για τη μετάβαση στην κανονικότητα. “Ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει στις 27 ή μετά τους Έλληνες. Το σχέδιο μετάβασης στην κανονικότητα θα ξεδιπλωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα για να αποφύγουμε το πισωγύρισμα” είπε χαρακτηριστικά, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα ο πρωθυπουργός πραγματοποιεί τηλεδιασκέψεις, προκειμένου να μπει το πλαίσιο αλλά και τα χρονοδιαγράμματα της άρσης των περιοριστικών μέτρων. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει στην διάθεση του όλα τα δεδομένα αλλά και τις προτάσεις της επιστημονικής ομάδας του υπουργείου Υγείας προκειμένου η χώρα να επιστρέψει σταδιακά στην κανονικότητα. Πάντως, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε το πρώτο μέτρο που αίρεται, καθώς στις 27 Απριλίου θα λειτουργήσουν ξανά τα υποθηκοφυλακεία, τα Πρωτοδικεία και τα Ειρηνοδικεία.

156 νέα κρούσματα στη χώρα, 121 οι θάνατοι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις