Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 4 Spoiler: Η αποχώρηση σήμερα και η «μεγάλη» επιστροφή
LIFESTYLE

MasterChef 4 Spoiler: Η αποχώρηση σήμερα και η «μεγάλη» επιστροφή

MasterChef 4 Spoiler: Η Κάρτα Ασυλίας βρίσκεται στα χέρια της Μαρίας, ως νικήτρια του τελευταίου Τεστ Δημιουργικότητας στο MasterChef 4.

MasterChef 4 Spoiler: Όπως είχαμε αναφέρει, το MasterChef θα επέστρεφε στους δέκτες μας με νέο επεισόδιο την Δευτέρα του Πάσχα. Στο σημερινό επεισόδιο λοιπόν, θα παρακολουθήσουμε τη ψηφοφορία της μπλε ομάδας, στην οποία θα αναδειχτούν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο Γιώργος Λασκαρίδης είναι αυτός που θα αποχωρήσει. Βέβαια, να σημειωθεί πως ενδέχεται να  επιστρέψει ξανά στο ριάλιτι. Αυτό μπορεί να γίνει με τους παίκτες που παίρνουν την δεύτερη ευκαιρία. Παράλληλα, αναμένεται να φτάσει τουλάχιστον μέχρι την τελική εξάδα.

Η Κάρτα Ασυλίας βρίσκεται στα χέρια της Μαρίας, ως νικήτρια του τελευταίου Τεστ Δημιουργικότητας στο MasterChef 4. Το πιάτο αντιγραφής έρχεται από περσινούς διαγωνιζόμενους του MasterChef 4 και καλεσμένους chef. Αυτοί είναι ο Πάνος Τόγιας και η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, του εστιατορίου «Ρους» Κύπρου. Μάλιστα, μοιάζει ιδιαίτερα δύσκολο. Η μέρα τελειώνει με μια ανακούφιση για αρκετούς μέσα στο MasterChef 4 και μια αμηχανία για κάποιους άλλους. Στο τρέιλερ που έδωσε το Star, η Ντέμη ακούγεται να λέει στον Γιώργο: «Σε θεωρούσα φίλο μου. Είσαι αστείος ρε φίλε». Στο επόμενο καρέ ο Γιώργος αναφέρει στην κάμερα: «Θα αρχίσω να παίζω μπουνιές μέσα στο σπίτι».

Δείτε εδώ το trailer του σημερινού επεισοδίου

Η «γυναίκα της ζωής» του Δημοσθένη

Ο Δημοσθένης Μασσαλάς είχε μιλήσει από την πρώτη κιόλας στιγμή για τη γυναίκα της ζωής του, την Κατερίνα. Ο 27χρονος μάγειρας άλλωστε, βρέθηκε στο πλατό των οντισιόν του παιχνιδιού μετά από αίτηση που έκανε η γυναίκα του, σίγουρη για το ταλέντο του στην κουζίνα. Ήταν το πρώτο πράγμα που είπε όταν βρέθηκε ενώπιον των κριτών για να φτιάξει ένα υπέροχο κριθαρώτο γαρίδας. Aυτό μάλιστα τού χάρισε την ποδιά μιας και άρεσε πολύ τόσο στον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά όσο και στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ο Δημοσθένης συχνά μιλούσε για τη γυναίκα του Κατερίνα μέσα στο παιχνίδι καθώς όπως έχει δηλώσει και δημοσίως, τούς ενώνει μία βαθιά αγάπη, αμοιβαία εμπιστοσύνη και αφοσίωση. Είναι η γυναίκα της ζωής του την οποία μάλιστα παντρεύτηκε μόλις έναν μήνα πριν βρεθεί στο MasterChef.

H audition του Δημοσθένη

Δείτε ακόμα

Τι έγραψε ο Μαραντίνης, μετά την ανάρτηση της Χρηστίδου από το νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Πιστή στα έθιμα η Μπλατσινού, επαινεί ο Κικίλιας

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έβαλε ό,τι πιο σέξι βρήκε και πήγε για… ηλιοθεραπεία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις