Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χρηστίδου νοσοκομείο: Τι έγραψε ο Μαραντίνης μετά το ποστ για το Πάσχα
LIFESTYLE

Χρηστίδου νοσοκομείο: Τι έγραψε ο Μαραντίνης μετά το ποστ για το Πάσχα

Χρηστίδου νοσοκομείο: Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το πρωί της Κυριακής, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε γνωστό πως πέρασε το βράδυ της Ανάστασης στην παιδιατρική μονάδα νοσοκομείου της Αττικής.

Χρηστίδου νοσοκομείο: Μετά τη Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ανέβασε μια φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram, αναφερόμενος εμμέσως στην περιπέτεια υγείας του γιου τους. «Πάνω απ’ όλα με υγεία… μην τη θεωρούμε δεδομένη!» έγραψε ο Θοδωρής Μαραντίνης μεταξύ των ευχών του για την ημέρα του Πάσχα. Νωρίτερα, η πρώην σύζυγός του είχε αναρτήσει μια φωτογραφία από το δωμάτιο νοσοκομείου, αποκαλύπτοντας πως πέρασε το βράδυ της Ανάσταση στο «Μητέρα». Ούτε η Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε ωστόσο λεπτομέρειες για το περιστατικό που οδήγησε κάποιον από τους γιους της στο νοσοκομείο.

«Χρόνια πολλά σε όλους! Με υγεία… πάνω απ όλα με υγεία. Μην τη θεωρούμε δεδομένη! Με αγάπη… να αγαπάτε τον εαυτό σας και όλους αυτούς που σας αγαπάνε και το δείχνουν… όχι μόνο το λένε!» έγραψε συγκεκριμένα ο Θοδωρής Μαραντίνης – που τραγουδά καθημερινά στο Instagram για όσο διαρκεί η καραντίνα – σε μια φωτογραφία όπου τσουγκρίζει αυγά με τους δυο γιους του. «Με χαρά… η ζωή είμαι μικρή! Άρπαξε την από τα μαλλιά και κάνε αυτό που σε γεμίζει! Με όνειρα μεγάλα και ας σε τρομάζουν… γιατί αν μπορείς να το φανταστείς, μπορείς και να το κανείς! Με ελπίδα… γιατί τίποτα δεν κρατάει για πάντα… ούτε τα άσχημα… θα περάσει κι αυτό!!!» συνέχισε ο Θοδωρής Μαραντίνης που ευχήθηκε «Χριστός Ανέστη».

View this post on Instagram

Χρόνια πολλά σε όλους …! Με υγεία … πάνω απ όλα με υγεία .. μη τη θεωρούμε δεδομένη ! Με αγάπη … να αγαπάτε τον εαυτό σας κ όλους αυτούς που σας αγαπάνε κ το δείχνουν .. όχι μόνο το λένε !Με χαρά … η ζωή είμαι μικρή .. άρπαξε την από τα μαλλιά κ κάνε αυτό που σε γεμίζει .. ! Με όνειρα μεγάλα κ ας σε τρομάζουν .. γιατί αν μπορείς να το φανταστείς … μπορείς κ να το κανείς! Με ελπίδα .. γιατί τίποτα δεν κρατάει για πάντα … ούτε τα άσχημα … θα περάσει κι αυτό !!! Χριστός Ανέστη !

A post shared by Thodoris Marantinis (@thodorismarantinis_official) on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις