Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νεκρός από φωτιά: Ηλικιωμένος στην Καρδίτσα έχασε τη ζωή του
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός από φωτιά: Ηλικιωμένος στην Καρδίτσα έχασε τη ζωή του

Νεκρός από φωτιά: Έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς πραγματοποιεί η Π.Υ. Καρδίτσας.

Νεκρός από φωτιά: Τη ζωή έχασε ένας ηλικιωμένος νωρίς το μεσημέρι ανήμερα του Πάσχα μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στη μονοκατοικία του στην Αγιοπηγή. Η πυρκαγιά σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net ξεκίνησε πριν τις 12 το μεσημέρι με τους περίοικους, οι οποίοι είδαν καπνούς από το σπίτι του 77χρονου, να καλούν την Πυροσβεστική Υπηρεσίας Καρδίτσας.

Στο σημείο έφτασαν τέσσερα οχήματα και επτά πυροσβέστες. Ωστόσο ήταν ήδη αργά για τον 77χρονο που ανασύρθηκε από τους πυροσβέστες χωρίς τις αισθήσεις του.

Έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς πραγματοποιεί η Π.Υ. Καρδίτσας.

Φωτιά Θεσσαλονίκη: Νέα τροπή παίρνει η φωτιά με τον νεκρό ηλικιωμένο

Νέα τροπή φαίνεται πως λαμβάνει η υπόθεση της φωτιάς που ξέσπασε νωρίς σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, το πρωί σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 87χρονος άνδρας και να τραυματιστεί η σύζυγός του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του voria.gr, άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ερευνούν το ενδεχόμενο τη φωτιά στο διαμέρισμα να την έβαλε ο ένας εκ των δύο γιων του ηλικιωμένου ζευγαριού. Η ίδια πηγή σημειώνει πως ο άνδρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Το ζευγάρι διέμενε στο διαμέρισμα και με τα δύο παιδιά του. Κατά τη διάρκεια του συμβάντος οι πυροσβέστες εντόπισαν μόνο τον έναν γιo της οικογένειας.

Η φωτιά

Η φωτιά εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα του 7ου ορόφου πολυκατοικίας, στην οδό Βασιλίσσης Όλγας. Λόγω της φωτιάς έχασε τη ζωή του ένας 80χρονος άνδρας, ενώ η σύζυγός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα. Στο σημείο μετέβη ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και μάχη με τις φλόγες έδωσαν 25 πυροσβέστες με εννέα οχήματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις