Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / La Casa De Papel Τόκιο: Το βίντεο των 12 εκατ. views από τα παρασκήνια
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

La Casa De Papel Τόκιο: Το βίντεο των 12 εκατ. views από τα παρασκήνια

La Casa De Papel Τόκιο: Η Τόκιο παρτάρει με τον Professor.

La Casa De Papel Τόκιο: Στιγμές από τα παρασκήνια του La Casa De Papel μοιράστηκε η Τόκιο, κατά κατά κόσμον Ούρσουλα Κορμπρερό. Λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα του 4ου κύκλου του La Casa De Papel στο Netflix η Ούρσουλα Κορμπρερό η σούπερ σέξι πρωταγωνίστρια του πιο πετυχημένου, μη αγγλόφωνου σήριαλ της διάσημης πλατφόρμας, θέλοντας προφανώς να ευχαριστήσει τους φαν της σειράς για την ανταπόκρισή τους μοιράστηκε κάποιες στιγμές από τα παρασκήνια των γυρισμάτων.

Συγκεκριμένα, ο Τόκιο του La Casa De Papel πόσταρε ένα βίντεο από κάποιο… αυτοσχέδιο πάρτι από τα γυρίσματα στην Ταϊλάνδη στο οποίο χορεύει η ίδια, ο «Ντένβερ», η «Στοκχόλμη» και ο Professor. Μέσα σε μια ημέρα το εν λόγω βίντεο με την Τόκιο και το Professor του La Casa De Papel να χορεύουν αισθησιακά έχει σχεδόν 12 εκατ. views.

https://www.instagram.com/p/B–F7B5BWXb/

Ένα απίστευτα σέξι ζευγάρι

Η Úrsula Corberó είναι στη ζωή της το ίδιο εκρηκτική με τον ρόλο της, ενώ της αρέσει πολύ η μόδα. Η Tokyo της σειράς «Cada de Papel» η κατά κόσμον Úrsula Corberó είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Η όμορφη ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον συνάδελφό της, Chino Darin. Γνωρίστηκαν στη σειρά «Τhe embassy» και είναι ζευγάρι τέσσερα χρόνια. Ζουν μαζί στη Μαδρίτη και είναι πολύ ευτυχισμένοι και συχνά ποστάρουν φωτογραφίες τους στο instagram.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις