Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Instagram challenge: Νέα πρόκληση με οικιακά αντικείμενα
PLUS

Instagram challenge: Νέα πρόκληση με οικιακά αντικείμενα

Instagram challenge: Χρήστες του Instagram αναδημιουργούν θρυλικά fashion looks με αντικείμενα που έχουν στο σπίτι.

Instagram challenge: Η καραντίνα στοίχισε σε όλους τόσο τον έξω κόσμο όσο και την δουλειά τους  – αφήνοντάς μας να περνούμε ατελείωτες ώρες στο σπίτι. Γι΄αυτόν ακριβώς τον λόγο, η δημιουργικότητα ορισμένων ανθρώπων έχει «χτυπήσει»… κόκκινο, χωρίς παράλληλα να έχουν απαραίτητα και τα μέσα για να τη διοχετεύσουν.

Πρώτα, ο μικρός λογαριασμός tussenkunstenquarantaine ξεκίνησε ένα challenge, όπου οι χρήστες καλούνταν να αναδημιουργήσουν διάσημα έργα τέχνης με αντικείμενα που έβρισκαν στο σπίτι τους. Μερικά από τα μεγαλύτερα μουσεία παγκοσμίως, οικειοποιήθηκαν το challenge, καλώντας τους ακολούθους τους στο Instagram να το κάνουν και διαδίδοντάς το στο ευρύτερο κοινό. Μια αντίστοιχη σκέψη, φαίνεται να έκανε και ο George Serventi, ένας fashion writer από το Λονδίνο.

 #Homecouture

Στην είδηση της ακύρωσης της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής λόγω κορωνοϊού, ο ίδιος λάνσαρε το hashtag #homecouture, προκαλώντας τους followers του να αναδημιουργήσουν το αγαπημένο τους haute couture look με αντικείμενα από το σπίτι τους. Φυσικά, πολλοί χρήστες ακολούθησαν το challenge και πλέον αρκεί ένα κλικ για να χαζέψει κανείς τόσο αστεία, όσο και εντυπωσιακά αυτοσχέδια looks.

Δείτε ακόμα

Εύκολες λύσεις για σωστό και γρήγορο καθάρισμα του φούρνου σας (vid)

Covid – 19: Η ιδανική ώρα που πρέπει να γυμναζόμαστε για την «θωράκιση» του οργανισμού

Μούχλα στον τοίχο: Εξαφάνισέ την μέσα σε λίγα λεπτά

Εργασία από το σπίτι: Τα χειρότερα σημεία για να κάθεστε ενώ δουλεύετε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις