Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μενεγάκη – κόρη: Η “ωραία Ελένη” φωτογραφίζει την μικρή Μαρίνα
LIFESTYLE

Μενεγάκη – κόρη: Η “ωραία Ελένη” φωτογραφίζει την μικρή Μαρίνα

Μενεγάκη - κόρη: Η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της κάνουν ένα διάλειμμα την Μ. Εβδομάδα και θα επιστρέψουν στους δέκτες μας μετά τις ημέρες του Πάσχα.

Μενεγάκη – κόρη: Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία της κόρης της, Μαρίνας στο προφίλ της στο Instagram. Η Ελένη Μενεγάκη φωτογραφίζει την πεντάχρονη κόρη της Μαρίνα, να κάνει ποδήλατο στον κήπο του σπιτιού τους στα Μελίσσια. «Μια γλυκιά καλημέρα σε όλους» έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της. Αυτό το Πάσχα θα είναι διαφορετικό για την Ελένη Μενεγάκη, όπως και για όλους τους πολίτες που μένουν σπίτι τους λόγω της καραντίνας. Η παρουσιάστρια του Alpha θα κάνει Πάσχα μαζί με την οικογένειά της στην Αθήνα και όχι στην Άνδρο, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια.

Η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της κάνουν ένα διάλειμμα την Μ. Εβδομάδα και θα επιστρέψουν στους δέκτες μας μετά τις ημέρες του Πάσχα.

Ελένη Μενεγάκη: Τα θερμά λόγια για τον Μητσοτάκη

Η Ελένη Μενεγάκη, ξεκαθαρίζοντας μέσα από την εκπομπή της ότι δεν θέλει και δεν ήθελε ποτέ να τοποθετείται πολιτικά στον αέρα, έκανε μία εξαίρεση πρόσφατα, με αφορμή τα εγκωμιαστικά δημοσιεύματα για την Ελλάδα από διεθνή Μέσα, όσον αφορά στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού. «Ακούσαμε για άλλη μια φορά ότι ακόμη κι από το εξωτερικό, πέρα ότι όλο το μπράβο το παίρνει η Ελλάδα, σίγουρα πάνω από όλα οι επιστήμονες, γιατί αυτοί έχουν δώσει τη γραμμή, όμως αρκετές φορές πια ακούμε να δίνονται τα εύσημα και στον πρωθυπουργό» σημείωσε η παρουσιάστρια.

Επιπρόσθετα, η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε: «Εγώ όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στην τηλεόραση και για όσο θα είμαι ακόμη, έτσι θα συνεχίσω, δεν θέλω να παίρνω καμία πολιτική θέση. Αλλά σαν χαρακτήρα, αυτό που βλέπω και εξαιρώ όλα τα υπόλοιπα, αυτό που βλέπω από έναν άνθρωπο που έχει τα ηνία της χώρας, δεν ξέρω πως το βιώνει μέσα του, αλλά έξω του δείχνει μια ψυχραιμία, μια ταπεινότητα, σέβεται αυτούς που πρέπει να σεβαστεί. Δηλαδή, με λίγα λόγια, θα το πω λαϊκά. Δεν κάνει τον ξερόλα εκεί που δεν είναι η δική του θέση. Πολύ μου αρέσει! Και ειδικά σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή που θέλουμε όλοι να αισθανόμαστε με έναν τρόπο μέσα στα προβλήματά μας ασφαλείς».

Δείτε ακόμη

Συγκινητικό βίντεο: Η Πατουλίδου βλέπει τον γιο της από την Αμερική και ξεσπά σε κλάματα

“Εσείς βρε ξεφτιλισμένοι;” – Η Πυργιώτη, για τη “γκάφα” της Μαρίας Αναστασοπούλου

Πάλι “την είπαν” στην Τσιμτσιλή και εκείνη (πάλι) απάντησε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις