Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αναστασοπούλου – Μποτσέλι: Μετά την Ακρίτα, “μίλησε” η Πυργιώτη
LIFESTYLE

Αναστασοπούλου – Μποτσέλι: Μετά την Ακρίτα, “μίλησε” η Πυργιώτη

Αναστασοπούλου - Μποτσέλι: Η Έλενα Ακρίτα με μία της ανάρτηση στο Facebook αναφέρεται στη δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ και στα σχόλια που έκανε για τον Αντρέα Μποτσέλι.

Αναστασοπούλου – Μποτσέλι: Έντονα αντέδρασε η γνωστή δημοσιογράφος Μαρία Πυργιώτη στα σχόλια που αναρτήθηκαν στα social media για την ” γκάφα” της παρουσιάστριας του Σκάϊ Μαρίας Αναστασοπούλου, που σχολιάζοντας την εμφάνιση του Αντρέα Μποτσέλι στην συναυλία στο Duomo του Μιλάνο, είπε: “Βλέπεις και τον ίδιο και από τη στάση σώματος και από το βλέμμα του… Βλέπεις κοιτάζει χαμηλά, νιώθει το βάρος της ευθύνης γι’ αυτό που κάνει εκείνη τη στιγμή…”.

Πολλοί αντέδρασαν κατηγορώντας την ότι αγνοεί ότι ο Αντρέα Μποτσέλι είναι τυφλός, γεγονός που προφανώς δεν αγνοεί η Μαρία Αναστασοπούλου, απλά εν τη ρύμη του λόγου της, της ξέφυγε μια λάθος έκφραση.

“Περίμενα ότι οι συνάδελφοι και κάτι ζαβές τηλεπερσόνες θα σιωπούσαν….Οι χιλιάδες ώρες live της Μαρίας έχουν πια κι ένα – εκφραστικό – black spot . Άλλο ήθελε να πει κι άλλο είπε. Και καλά ο κόσμος δεν ξέρει. Εσείς βρε ξεφτιλισμένοι της ίδιας δουλειάς; Ντροπή σας…

Τι έγραψε η Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα με μία ανάρτησή της στο Facebook σχολίασε ειρωνικά αυτό που είπε η Μαρία Αναστασοπούλου. «Στον ΣΚΑΙ ειπώθηκε ότι ο Αντρέα Μποτσέλι στην συναυλία από το Ντουόμο… κοιτούσε χαμηλά διότι ένιωθε λέει το βάρος της ευθύνης του. Ο Μποτσέλι, κυρία Αναστασοπούλου, “κοιτούσε χαμηλά” επειδή είναι τυφλός. Και στο Ηρώδειο χαμηλά κοιτούσε κι όχι γιατί έχει σπασμένα μάρμαρα. Λεπτομέρεια θα μου πεις», έγραψε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις