Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Όλγα Τρέμη – παραίτηση: Τέλος από την ΕΡΤ για την δημοσιογράφο
ΕΛΛΑΔΑ

Όλγα Τρέμη – παραίτηση: Τέλος από την ΕΡΤ για την δημοσιογράφο

Όλγα Τρέμη - παραίτηση: Σύμφωνα με πληροφορίες η δημοσιογράφος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους.

Όλγα Τρέμη – παραίτηση: Την παραίτησή της από την ΕΡΤ υπέβαλε η Όλγα Τρέμη, επικαλούμενη, σύμφωνα με πληροφορίες, προσωπικούς λόγους. Η δημοσιογράφος από τα τέλη Νοεμβρίου παρουσίαζε την εκπομπή «10», κάθε βράδυ αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, η χαμηλή πορεία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης αλλά και διαφωνίες που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ της δημοσιογράφου με τη διοίκηση της ΕΡΤ, ήταν ο λόγος της παραίτησης. Μαζί με την Όλγα Τρέμη, ο Αντώνης Δελλατόλας και ο Ηλίας Κανέλλης παρουσίαζαν και σχολίαζαν τα γεγονότα. Στόχος, ήταν η ανάδειξη όλων των πτυχών και των προεκτάσεων των γεγονότων αυτών. Πίσω, αλλά και μπροστά από τις κάμερες βρίσκεται μια έμπειρη επιτελική ομάδα. Επιπρόσθετα, την αρχισυνταξία της εκπομπής έχει η Νικόλ Λειβαδάρη.

Λίγα λόγια για την Όλγα Τρέμη

Γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου του 1951. H καταγωγή της είναι από τη Λάρισα. Αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών και σπούδασε στο Οικονομικό της Σχολής Νομικών Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ. Το 1975 παράλληλα με τις σπουδές, ξεκίνησε να εργάζεται στην εφημερίδα Ριζοσπάστης. Συνέχισε στις εφημερίδες Ελευθεροτυπία, Το Βήμα, Ελεύθερος Τύπος και Έθνος.

Το 1989 παρουσίασε τις πρώτες πολιτικές εκπομπές στην κρατική τηλεόραση, όπως και η Έλλη Στάη. Μεταξύ αυτών και η εκπομπή «Πρόσωπο με Πρόσωπο» στην ΕΤ1 (1989-1990). Την δεκαετία του 1990 εργάστηκε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Flash 96, ANT1 97,2 FM (μετέπειτα Easy 97,2) και Αθήνα 9,84 παρουσιάζοντας σε όλες το μεσημβρινό μαγκαζίνο. Έχει, επίσης, παρουσιάσει ενημερωτικές εκπομπές στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΝΤ1, Star Channel και Mega, όπως την εκπομπή «Τελευταία Λέξη» στον ΑΝΤ1 (1999-2000) «Βέτο» (1994-1995) στο Mega και «Σημείο Αναφοράς¨στο Star Channel (2001-2002).

Από το 2005 άρχισε να παρουσιάζει τις καθημερινές το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο Mega Channel , μετά την παραίτηση της Μάρας Ζαχαρέα. Συνέχισε την παρουσίαση ως το 2014, οπότε και παραιτήθηκε. Επέστρεψε πάντως στην καθημερινή παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega στις 12 Ιανουαρίου 2015. Η Τρέμη έχει επίσης συμμετάσχει σε debate των πολιτικών αρχηγών πριν τις εκλογές, μεταξύ αυτών το 2007 και στις ευρωεκλογές του 2009, εκπροσωπώντας το Mega, ενώ ήταν και η συντονίστρια των εκλογικών βραδιών του καναλιού.

Δείτε ακόμα

Δήμαρχος Κέρκυρας μετά τον σάλο: Ζητώ συγγνώμη, έμεινα για λίγα λεπτά στο ναό

Νέα πρόκληση Μητροπολίτη Μόρφου: Διαλέξτε, ή με τον Χριστό ή με το νόμο του κράτους

Πέθανε από κορονοϊό ο διακεκριμένος επιστήμονας Θεόδωρος Παπάζογλου

Ο υπέροχος Τσιόδρας στο πλευρό των ηλικιωμένων – Συγκινητικές εικόνες στο γηροκομείο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις