Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαίρη Συνατσάκη – κανάλι: «Μένει σπίτι» και κάνει βόλτες
LIFESTYLE

Μαίρη Συνατσάκη – κανάλι: «Μένει σπίτι» και κάνει βόλτες

Μαίρη Συνατσάκη - κανάλι: «Προτίμησα να ακούσω το σώμα μου και το τι θέλει και έτσι έστειλα 6 στον αριθμό αυτό και πήγα και περπάτησα» λέει η παρουσιάστρια.

Μαίρη Συνατσάκη – κανάλι: Η Μαίρη Συνατσάκη, μέσα από το κανάλι της στο Youtube, αποκάλυψε πως ο εγκλεισμός στο σπίτι της προκάλεσε άγχος το οποίο δεν μπόρεσε να διαχειριστεί. Η παρουσιάστρια έχει αποκαλύψει σε παλαιότερες συνεντεύξεις της ότι παλεύει με το άγχος, ενώ πιο παλιά αντιμετώπιζε και κρίσεις πανικού. Η Μαίρη, η οποία βρίσκεται κλεισμένη σπίτι της εδώ και 20 περίπου ημέρες, ένιωσε να μην τη χωράει ο τόπος και να αγχώνεται για πολλούς λόγους, προσπαθώντας παράλληλα να το παλέψει και να ηρεμήσει.

«Δεν με άφηνε το άγχος μου να συγκεντρωθώ. Προτίμησα να ακούσω το σώμα μου και το τι θέλει και έτσι έστειλα 6 στον αριθμό αυτό και πήγα και περπάτησα. Δεν το είχα κάνει όλες αυτές τις προηγούμενες μέρες. Ξόδεψα λίγο χρόνο στο να περπατήσω, να κουνηθώ. Γυμναστική δεν θέλω, έχω πάθει μια αντίδραση. Για αυτό είπα θα περπατήσω, θα ακούσω τη μουσική που μ’ αρέσει, θα πειραματιστώ με την ζωγραφική… Να μιλάτε στον εαυτό σας, σαν να είστε τρελοί… Έχουμε όλοι αυτή την μοναξιά αυτές τις μέρες. Σταμάτησα να με κατηγορώ και να με κρίνω για το γεγονός ότι δεν είμαι οκ…» εξομολογήθηκε η Μαίρη Συνατσάκη στο κανάλι της στο Youtube.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις