Αθήνα

°C

Τρίτη

26

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / ΗΠΑ νεκροί – κορονοϊός: Ξεπέρασαν την Ιταλία σε θύματα
ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ νεκροί – κορονοϊός: Ξεπέρασαν την Ιταλία σε θύματα

ΗΠΑ νεκροί - κορονοϊός: Οι ΗΠΑ, με καταγεγραμμένους περίπου 19.600 νεκρούς από την πανδημία του νέου κορωνοϊού, ξεπέρασαν για πρώτη φορά την Ιταλία σε αριθμό θυμάτων.

ΗΠΑ νεκροί – κορονοϊός: Ο κορωνοϊός έχει βάλει σκοπό να “αφανίσει” τώρα τις ΗΠΑ. Οι νεκροί στη χώρα έχουν ξεπεράσει τους 19.500. Την ίδια στιγμή, ο αριθμός των κρουσμάτων ξεπερνά το μισό εκατομμύριο, σύμφωνα με τον απολογισμό του πρακτορείου Reuters. Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο, κατά την καθημερινή ενημέρωση του Τύπου, είπε ότι ο αριθμός των νεκρών, των εισαγωγών στην εντατική και των νέων κρουσμάτων εξακολουθεί να μειώνεται. Ωστόσο μέσα στις τελευταίες 24 ώρες καταγράφηκαν άλλοι 783 θάνατοι στην Πολιτεία, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στα 8.627.

Αξιωματούχοι των υπηρεσιών υγείας προειδοποιούν ότι οι νεκροί στις ΗΠΑ μπορεί να φτάσουν ακόμη και τους 200.000 αν αρθούν πρόωρα τα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων και κλεισίματος των επιχειρήσεων. Τα μέτρα αυτά, που έχουν επιβληθεί μέχρι στιγμής σε 42 από τις 50 Πολιτείες, επέφεραν βαρύ πλήγμα στο εμπόριο και κάποιοι οικονομολόγοι προβλέπουν ότι οι απώλειες θέσεων εργασίας μέχρι το τέλος του μήνα θα φτάσουν τα 20 εκατομμύρια, εκφράζοντας αμφιβολίες για το κατά πόσο είναι δυνατόν να παραταθεί το κλείσιμο των επιχειρήσεων και η απαγόρευση των ταξιδιών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις