Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αεκτζής πρόστιμο: Viral ο παππούς που πήγε να δει το γήπεδο – Η “απάντηση” της Ένωσης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αεκτζής πρόστιμο: Viral ο παππούς που πήγε να δει το γήπεδο – Η “απάντηση” της Ένωσης

Αεκτζής πρόστιμο: Η ΑΕΚ αντέδρασε άμεσα και με πρωτοβουλία του Δημήτρη Μελισσανίδη ενημέρωσε τον ίδιο και την οικογένειά του, ότι θα πάρει τιμής ένεκεν το πρώτο διαρκείας στο νέο γήπεδο στην «Αγιά Σοφιά».

Αεκτζής πρόστιμο: Ένας ΑΕΚτζής παππούς έγινε θέμα όταν έφαγε πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση προς το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το πρωί της Παρασκευής η ιστορία με τον ΑΕΚτζή παππού που… έφαγε πρόστιμο επειδή πήγε να δει την «Αγιά Σοφιά» συγκίνησε τους πάντες. Ο εν λόγω κύριος έφαγε πρόστιμο γιατί πήγε να δει το γήπεδο της ΑΕΚ και δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα για τη μετακίνηση του! Ως εκ τούτου, τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί και του έβαλαν πρόστιμο 150 ευρώ. Mάλιστα, βγήκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και τόνισε μεταξύ άλλων ότι η… γυναίκα του φταίει, καθώς δεν συμπλήρωσε σωστά τα έγγραφα, με αποτέλεσμα να δεχθεί πρόστιμο 150 ευρώ. Ενώ στη συνέχεια, τόνισε ότι… νευρίασε και του έφυγε η όρεξη.

Η ΑΕΚ αντέδρασε άμεσα και με πρωτοβουλία του Δημήτρη Μελισσανίδη ενημέρωσε τον ίδιο και την οικογένειά του, ότι θα πάρει τιμής ένεκεν το πρώτο διαρκείας στο νέο γήπεδο στην «Αγιά Σοφιά». Ενώ θα καλύψει και το πρόστιμο που δέχθηκε από την Αστυνομία. Μάλιστα, ο κύριος Κωνσταντίνος Φωτεινός όταν ενημερώθηκε από την κόρη του για τη μεγάλη κίνηση της ΑΕΚ έβαλε τα κλάματα από τη συγκίνηση. Επίσης,  από το πρωί και αρκετά πριν την αντίδραση της ΑΕΚ, κυριολεκτικά… έσπασαν τα τηλέφωνα στα γραφεία της ΠΑΕ, σε σημείο που κάποια στιγμή λίγο έλειψε να μπλοκάρει το τηλεφωνικό κέντρο. Το συγκλονιστικό είναι ότι οι περισσότεροι δεν απαιτούσαν από την ΠΑΕ να πληρώσει το πρόστιμο, αλλά να το οργανώσει ώστε να βάλουν όλοι από κάτι για να καλυφθεί το πρόστιμο του κ. Φωτεινού.

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω Instagram αναφέρει

«Κατανοούμε την τρέλα και την αδημονία όλων! Την ίδια έχουμε και εμείς! Τώρα που η ΑΕΚ σας (μας) λείπει πολύ, τώρα που το γήπεδό μας ειναι πλέον εκεί που οι πρόγονοί μας έστησαν τη ζωή τους και άρχισαν να μιλούν για την ιστορία μας… Όμως προέχει η υγεία όλων μας! Μένουμε σπίτι για να μπούμε. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σπίτι μας. Εκεί είναι και θα μας περιμένει. Όπως άλλωστε είπε ο θεμελιωτής και εγγυητής του μεγάλου μας ονείρου… «τα τείχη της Αγιά Σοφιάς θα είναι ψηλά, θα είναι άτρωτα και δεν θα πέσουν ποτέ ξανά»!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις