Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νίκη Λυμπεράκη σύντροφος: Ο δικηγόρος και η δημοσιογράφος περιμένουν παιδί
LIFESTYLE

Νίκη Λυμπεράκη σύντροφος: Ο δικηγόρος και η δημοσιογράφος περιμένουν παιδί

Νίκη Λυμπεράκη σύντροφος: H παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Open περιμένει το πρώτο της παιδί.

Νίκη Λυμπεράκη σύντροφος: Η Νίκη Λυμπεράκη είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Όπως αποκάλυψε στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Open και ο σύντροφός της, δικηγόρος, Αλέξανδρος Χατζόπουλος περιμένουν παιδί. “Έχει ξεπεράσει το πρώτο στάδιο που είναι επικίνδυνο. Μίλησα μαζί της και η ίδια θέλει πολύ να το μοιραστεί δημόσια επειδή πλέον φαίνεται, αλλά λόγω των συνθηκών αισθανόταν άβολα να το κάνει. Σήμερα δεν θα εμφανιστεί στο δελτίο ειδήσεων, λόγω προγραμματισμένων εξετάσεων”, αποκάλυψε η Μεσσαροπούλου. Αυτές τις ημέρες η Λυμπεράκη δεν έχει εμφανιστεί στο δελτίο, ενώ στο λογαριασμό της στο facebook έχει ανεβάσει μια φωτογραφία της με μάσκα, όπου έχει πάρει τις προφυλάξεις της.

Ο σύντροφος της Λυμπεράκη είναι ο Αλέξανδρος Χατζόπουλος ο οποίος είναι δικηγόρος και έχει εργαστεί τα τελευταία χρόνια ως στέλεχος πολυεθνικής, με αρμοδιότητα στρατηγικής, μεταξύ των άλλων. Στους περισσότερους είχε γίνει γνωστός ως μέλος της ομάδας των προσωπικών συμβούλων του ΓΑΠ, ειδικευμένος στην επικοινωνία. Για δύο χρόνια ήταν σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού και πολιτικής επικοινωνίας στο Γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου ως Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τις τότε πληροφορίες διετέλεσε από τους βασικούς λογογράφους του ΓΑΠ.

Νίκη Λυμπεράκη: Μου φαίνεται ανάποδο να δίνουν συνεντεύξεις οι δημοσιογράφοι

Ένα από τα κοινά του ζευγαριού είναι η αγάπη τους για τη Νομική Επιστήμη. Παρότι δεν άσκησε ποτέ τη δικηγορία η Νίκη Λυμπεράκη είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από φοιτήτρια όμως ακόμα εργαζόταν ως δημοσιογράφος. Αντίστοιχα ο σύντροφός της Αλέξανδρος Χατζόπουλος, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης, σπούδασε επίσης νομικά. Αρχικά πήρε το πτυχίο του στο Πανεπιστήμιο Southbank του Λονδίνου. Στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο University College London στο Δίκαιο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, το Δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας και το Δίκαιο των Νέων Τεχνολογιών. Εκείνος ωστόσο, αφιερώθηκε στη νομική και επαγγελματικά.

Και αυτό το νέο κεφάλαιο που ξεκινά στη ζωή της, η Νίκη Λυμπεράκη μάλλον θέλει να το ζήσει με την απαραίτητη ιδιωτικότητα. Η ίδια άλλωστε έχει πει ότι αισθάνεται άβολα να δίνει συνεντεύξεις ή να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας με διαφορετική ιδιότητα από αυτήν της δημοσιογράφου. «Δεν είναι επιφύλαξη. Απλώς εσείς και εγώ κάνουμε την ίδια δουλειά. Και ενώ εσείς κάνετε το προβλεπόμενο, δηλαδή παίρνετε μια συνέντευξη, εγώ τη δίνω. Αυτό μου φαίνεται έξω από τα νερά μου. Ποιον ενδιαφέρει τι έχω να πω εγώ; Δεν είμαι πολιτικός ή ηθοποιός ή τραγουδίστρια. Μου φαίνεται ανάποδο να δίνουν συνεντεύξεις οι δημοσιογράφοι», είχε πει χαρακτηριστικά στο περιοδικό Gala.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις