Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μισθοί βουλευτών κορονοϊός: Όλη η ΝΔ δίνει το 50% για την καταπολέμηση του ιού
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μισθοί βουλευτών κορονοϊός: Όλη η ΝΔ δίνει το 50% για την καταπολέμηση του ιού

Μισθοί βουλευτών κορονοϊός: Ανταποκρινόμενοι στην πρόταση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του φονικού ιού.

Μισθοί βουλευτών κορονοϊός: «Όλοι ο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ανταποκρίνονται πλήρως στην πρόταση του πρωθυπουργού να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του κορωνοϊού», δήλωσε ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, μιλώντας στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Alpha, με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα. «Εδώ και τρεις μέρες είμαι σε επαφή με όλους τους βουλευτές, οι οποίοι ανταποκρίνονται στην πρόταση αυτή», τόνισε και διευκρίνισε ότι αυτή η πρωτοβουλία είναι ξέχωρη από τα χρήματα που θα δοθούν για τη δημιουργία ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Την απουσία των βουλευτών από τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για τον κορωνοϊό αιτιολόγησε ο κ. Καλαφάτης, λέγοντας: «Οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες συνεχίζονται και την περίοδο της κρίσης, αλλά με πολύ ισχυρά μέτρα προστασίας. Έχουμε πάρει απόφαση στα νομοσχέδια και στην Ολομέλεια να παραβρίσκεται ο εισηγητής κάθε κόμματος και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος», τόνισε και διευκρίνισε ότι όλοι οι απόντες παρακολουθούν τη διαδικασία μέσω τεχνολογίας.

Δείτε ακόμη

Χυδαία επίθεση Βαξεβάνη σε Τσιόδρα

“Τι λες καλέ που θα βάλω εγώ πλάτη σε αυτόν που ήταν απέναντί μου;” – Δεν δίνει τον μισθό της η Κανέλλη (vid)

Πρωτοφανή ποσοστά: Η πανδημία του Covid 19 εκτόξευσε τον Μητσοτάκη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις