Χριστίνα Μπόμπα Instagram: Μετά τον κορωνοϊό φτιάχνει… κέικ

LIFESTYLE

Χριστίνα Μπόμπα Instagram: Μετά τον κορωνοϊό φτιάχνει… κέικ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Χριστίνα Μπόμπα Instagram: Η ίδια ακολούθησε πιστά τη συνταγή του Δημήτρη Αλεξάνδρου όμως δεν είχε και την κατάλληλη φόρμα και έβαλε το μείγμα σε μια μεγαλύτερη φόρμα για κέικ.

02.04.2020 | 23:00

Χριστίνα Μπόμπα Instagram: Η Χριστίνα Μπόμπα πλέον είναι καλά στην υγεία της μετά τον κορωνοϊό που πέρασε και έχει επιστρέψει στις καθημερινές της συνήθειες. Έτσι, αφού έκανε την γυμναστική της, το βράδυ της Τρίτης, η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να δοκιμάσει τις δυνατότητές της στα γλυκά και αποπειράθηκε να φτιάξει για πρώτη φορά το διάσημο στα social media banana bread ή αλλιώς κέικ μπανάνας.

Η ίδια ακολούθησε πιστά τη συνταγή του Δημήτρη Αλεξάνδρου όμως δεν είχε και την κατάλληλη φόρμα και έβαλε το μείγμα σε μια μεγαλύτερη φόρμα για κέικ με αποτέλεσμα να μην φουσκώσει καθόλου και να βγει flat. Η Χριστίνα και ο Σάκης έκοψαν δύο κομμάτια, όμως απογοητεύτηκαν από την εμφάνιση που είχε το δημιούργημά της. Στη συνέχεια, βέβαια, η γεύση – όπως είπαν – τους αποζημίωσε. Το λάθος της ήταν ότι άνοιξε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος αλλά και η μεγαλύτερη φόρμα που χρησιμοποίησε.

Η «κοκκινομάλλα» Χριστίνα

Η Χριστίνα Μπόμπα όμως δεν έμεινε μόνο στο… κέικ. Αποφάσισε να κάνει και μία «αλλαγή» στα μαλλιά της κάνοντάς τα κόκκινα. Εννοείται πως τα σχόλια «έπεσαν βροχή», αλλά πολλοί αναρωτήθηκαν αν μιλάμε για πρωταπριλιάτικο αστείο. «Όταν σε «χτυπάει» η καραντίνα και αποφασίζεις να κανείς μια αλλαγούλα! #brandnew #newhair», έγραψε η Μπόμπα και ο αγαπημένος της Σάκης, βιάστηκε να απαντήσει με μια δικιά του επιθυμία.

Δείτε ακόμα

«Τους φρόντισα και μετά έπεσα και εγώ τέζα»: Η Μουτσάτσου, πεπεισμένη πως νόσησε από κορωνοϊό

«Η εξέταση είναι λίγο ενοχλητική»: Ο Τσαλίκης έκανε το τεστ (vid)

«Εμείς είμαστε πιο προστατευμένοι»: Ο Τανιμανίδης αναλύει τις δύσκολες μέρες του κορωνοϊού

«Να το κάνουμε επειδή το πιστεύουμε, όχι με το ζόρι»: Ο Τανιμανίδης μάς μιλά για την μετάδοση του ιού

Exit mobile version