Κατερίνα Μουτσάτσου κορονοϊός: Τα συμπτώματα που είχε το παιδί και ο σύζυγός της

LIFESTYLE

Κατερίνα Μουτσάτσου κορονοϊός: Τα συμπτώματα που είχε το παιδί και ο σύζυγός της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Κατερίνα Μουτσάτσου κορονοϊός: «Δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνεις το τεστ», τόνισε η ηθοποιός.

01.04.2020 | 20:00

Κατερίνα Μουτσάτσου κορονοϊός: Πεπεισμένη ότι νόσησε από τον κορωνοϊό η ίδια όπως και η οικογένειά της είναι η Κατερίνα Μουτσάτσου. Η ηθοποιός η οποία ζει μόνιμα με την οικογένειά της στο Λος Άντζελες μίλησε στον Αlpha για τα συμπτώματα που είχε ο σύζυγος της και ο γιος τους, και στη συνέχεια η ίδια, όταν αρρώστησαν τον Φεβρουάριο, και σημείωσε ότι πιστεύει ότι οφείλοντας στον κορωνοϊό.

«Τον Φεβρουάριο, το παιδί μου, ο σύζυγός μου και εγώ αρρωστήσαμε πάρα πολύ και οι τρεις. Πήγαμε στον γιατρό και το θεώρησαν γρίπη. Εμείς είμαστε πλέον πεπεισμένοι ότι περάσαμε τον ιό. Εγώ ειδικά είχα τα χειρότερα συμπτώματα. Εγώ θέλω να κάνω τώρα ένα τεστ να δω αν έχω τα αντισώματα…», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Μουτσάτσου.

Οι δύσκολες μέρες του ιού

«Είμαι σίγουρη, ήταν τόσο βίαιο και βαρύ…. 31 Ιανουαρίου αρρώστησε το παιδί, δυο μέρες μετά ο σύζυγος. Τους φρόντιζα για άλλες δυο μέρες και μετά έπεσα εγώ τέζα. Πυρετό για καμιά δεκαριά μέρες. Αυτός ο βήχας… Δε μπορώ να τον περιγράψω. Εμείς το λέγαμε αστεία και οι γιατροί το αντιμετώπισαν σαν γρίπη. Οι γιατροί έδωσαν στον σύζυγό μου το φάρμακο για τη γρίπη και δεν τον έπιασε καθόλου. Ήταν σαν να μην το πήρε. Δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνεις το τεστ», τόνισε η ηθοποιός.

Δείτε ακόμα

“Μην τον περιμένεις, δεν θα γυρίσει” – Η Κατερίνα Γκαγκάκη “έχασε” τον πατέρα της

«Μου λείπει η μαμά μου»: Με άκρως εξομολογητική διάθεση άνοιξε την εκπομπή της η Μενεγάκη

«Δεν έχω ιδέα πώς το κόλλησα»: Η Αθηναΐς Νέγκα περιγράφει τα συμπτώματα

«Περιμένω να ξημερώσει»: Τα αποτελέσματα του τεστ της Ευρυδίκης για τον κορωνοϊό

Exit mobile version