Τανιμανίδης κορονοϊος: O Σάκης αναλύει τις μέρες της καραντίνας και την μετάδοση του ιού

LIFESTYLE

Τανιμανίδης κορονοϊος: O Σάκης αναλύει τις μέρες της καραντίνας και την μετάδοση του ιού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Τανιμανίδης κορονοϊος: Μπορεί η Χριστίνα Μπόμπα να έχει αναρρώσει από τον κορωνοϊό αλλά ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης συνεχίζει να νοσεί.

26.03.2020 | 13:02

Τανιμανίδης κορονοϊος: Τις μέρες που βρίσκεται ο Σάκης Τανιμανίδης σε καραντίνα στο σπίτι, έχει φροντίσει να τις αξιοποιήσει εποικοδομητικά ακολουθώντας ένα από τα σημαντικότερα βήματα: σωστή ενημέρωση. Επικοινώνησε, λοιπόν, με επιδημιολόγους για να μάθει περισσότερα για το πώς μεταδίδεται ο ιός.Έτσι, αποφάσισε να παρουσιάσει σε ένα από βίντεο όσο έμαθε δίνοντας έμφαση στην σημασία που έχει το “μένουμε σπίτι”. Τόσο για το σύστημα υγείας όσο και για τη μετάδοση του κορωνοϊού.

“Τώρα που είναι πλέον και υποχρεωτικό είναι καλό να γνωρίζουμε ακριβώς σε τι βοηθάει το να μείνουμε στο σπίτι, έτσι ώστε να το κάνουμε επειδή το πιστεύουμε κι όχι με το ζόρι! Μιλώντας με επιδημιολόγους και κάνοντας λίγη έρευνα πήρα μια απάντηση” λέει ο Σάκης Τανιμανίδης. “Μένουμε σπίτι για να μειώσουμε το ρυθμό εξάπλωσης του ιού και να μπορέσει ανά πάσα στιγμή το σύστημα υγείας μας να ανταπεξέλθει. Να μην φτάσουμε ποτέ έναν τόσο μεγάλο αριθμό ασθενών που δε θα μπορούν όλοι να πάρουν την ιατρική περίθαλψη που χρειάζονται” εξηγεί ο παρουσιαστής.

Η… προστασία της Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε πρώτη πως έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Αρχικά αυτό φαινόταν να μην επηρεάζει τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος τελικά πρόσφατα αποκάλυψε πως δεν τη γλύτωσε και νόσησε και αυτός. Κατά συνέπεια το ζευγάρι Μπόμπα-Τανιμάδη περνούν όλες τις ημέρες τους στο σπίτι προσπαθώντας και αυτοί να κάνουν τις ώρες παραμονής τους πιο δημιουργικές.

Μαλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε και το φαγητό, που ετοίμασε για μεσημεριανό, το οποίο ήταν φακές. Στο insta story, που ανέβασε φαίνεται ο Σάκης να απολαμβάνει τις φακές, ενώ στο τραπέζι τους βλέπουμε ψωμάκι και φέτα.

Δείτε ακόμα

«Ο Αντρέας δεν πολυγουστάρει να ξέρει ο κόσμος»: Η αποστομωτική απάντηση της Πάνια

SPOILER: Η τελική εξάδα που πάει στον τελικό του MasterChef

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Ξάνθη: «Επέστρεψαν 1.000 άτομα από την Γερμανία»

Γυναίκα στην Καλλιθέα το… τερμάτισε! Ο μοναδικός τρόπος που έδινε τρόφιμα στην μητέρα της (vid)

Exit mobile version