Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

09

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γεράσιμος Σκιαδαρέσης κορονοϊός: Ο «Φατσέας» από το Καφέ της Χαράς σχολιάζει την πανδημία
LIFESTYLE

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης κορονοϊός: Ο «Φατσέας» από το Καφέ της Χαράς σχολιάζει την πανδημία

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης κορονοϊός: «Φαντάζομαι πως θα συνεχιστεί αυτή η ιστορία, θα διογκωθεί το πρόβλημα ακόμα περισσότερο...», τονίζει ο ηθοποιός.

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης κορονοϊός: Στη νέα καθημερινότητα με την έξαρση του κορονοϊού στη χώρα μας αναφέρθηκε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης το βράδυ της Τετάρτης. Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής του «Καφέ της Χαράς» σημείωσε χαρακτηριστικά πως «προσπαθούμε να διατηρήσουμε τις ανθρώπινες επαφές. Ευτυχώς υπάρχει το διαδίκτυο και μας δίνει αυτή τη δυνατότητα, προσπαθούμε όσο μπορούμε να τη συντηρήσουμε, υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις και κοινωνικές και επαγγελματικές που όσο γίνεται προσπαθούμε να τις συντηρήσουμε μέχρι να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία και να επανέλθουμε στη φυσιολογικότητα των πραγμάτων».

«Φαντάζομαι πως θα συνεχιστεί αυτή η ιστορία, θα διογκωθεί το πρόβλημα ακόμα περισσότερο… Όλα τα αρνητικά της συνεχούς τριβής στις οικίες θα φανούν πολύ περισσότερο με τον χρόνο. Δυστυχώς το Μένουμε Σπίτι έχει και τα κακά του. Είναι δύσκολο αυτό το πράγματα στο πώς θα το διαχειριστούμε. Μακάρι να μπορούσαμε να είμαστε όλοι αισιόδοξοι» πρόσθεσε ο ηθοποιός μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 το βράδυ της Τετάρτης.

Τι είπε ο Χατζηνικολάου για το λεξικό του «Φατσέα»

Μήπως είναι μια καλή ευκαιρία, όπως σημείωσε και ο Νίκος Χατζηνικολάου, να εμπλουτιστεί αυτό το διάστημα το λεξικό του Φατσέα; «Ευτυχώς, το έχει αναλάβει ο Χάρης Ρώμας αυτό. Από ότι ξέρω γράφει πυρετωδώς οπότε σε μένα έχει αφήσει άλλες ασχολίες. Δυστυχώς εγώ είμαι φύσει απαισιόδοξος χαρακτήρας και μου έχει μείνει η απαισιόδοξη πλευρά. Αφήστε με εμένα να ανησυχώ με το τι θα γίνει με την κατάσταση. Δυστυχώς δεν είμαι τόσο αισιόδοξος για να κάθομαι να ασχολούμαι με αυτά, δυστυχώς» καταλήγει ο ηθοποιός.

Δείτε ακόμα

MasterChef: Η «μάχη» των τυριών και η ασυλία

«Τους φρόντισα και μετά έπεσα και εγώ τέζα»: Η Μουτσάτσου, πεπεισμένη πως νόσησε από κορωνοϊό

«Έλα μας τα’ παν κι’ άλλοι, θα το δούμε αυτό»: Το reunion του MasterChef και ο διάλογος – «φωτιά»

Στα καλύτερά τους Χριστόπουλος – Αννίτα: Η μεγάλη ανακοίνωση on air

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις