Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κορωνοϊός – Αγγλία: Αυξάνονται δραματικά νεκροί και κρούσματα στην Βρετανία
ΚΟΣΜΟΣ

Κορωνοϊός – Αγγλία: Αυξάνονται δραματικά νεκροί και κρούσματα στην Βρετανία

Κορωνοϊός – Αγγλία: Συνολικά στη Βρετανία έχουν καταγραφεί 2.921 θάνατοι και 33.718 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Κορωνοϊός – Αγγλία: Δραματικές στιγμές βιώνει η Βρετανία, που παρά την αλλαγή πολιτικής στο ζήτημα των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού, βλέπει καθημερινά τον αριθμό των θανάτων να αυξάνεται κατά εκατοντάδες. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας, το τελευταίο 24ωρο άλλοι 569 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 2.921. Παράλληλα, 33.718 άνθρωποι έχουν διαγνωστεί θετικοί στον κορωνοϊό, ενώ έχουν διενεργηθεί 163,194 εξετάσεις. Υπενθυμίζεται πως χθες  563 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Νέα στοιχεία που δημοσίευσε το NHS 111, αποκαλύπτουν ότι ύστερα από διαδικτυακές αξιολογήσεις 1,496,651 περιστατικά χαρακτηρίστηκαν ως “πιθανά κρούσματα” το διάστημα μεταξύ 28 – 31 Μαρτίου. Ακόμα 243,543 περιπτώσεις που αξιολογήθηκαν ύστερα από επικοινωνία μέσα από τις τηλεφωνικές γραμμές του NHS 111 και του 999 χαρακτηρίστηκαν επίσης ως “πιθανά κρούσματα”. Σύμφωνα με τον Independent, όπως εξηγεί το NHS δεν είναι απαραίτητο πως η κάθε καταχώρηση αφορά αποκλειστικά ένα άτομο, αφού με τα ίδια στοιχεία θα μπορούσε κανείς να απαντήσει στις ερωτήσεις της αξιολόγησης και για κάποιον φίλο ή συγγενή του. Στη Βρετανία μέχρι στιγμής, έχουν καταγραφεί 25,150 επιβεβαιωμένα κρούσματα, 1,789 έχουν χάσει τη μάχη ενώ 135 έχουν αναρρώσει.

 

Το νεότερο θύμα στην Βρετανία

Ένα 13χρονο αγόρι στο Λονδίνο που είχε βρεθεί θετικό στον κορωνοϊό προστέθηκε προχθες, στη λίστα των νεκρών που καταγράφει η Βρετανία λόγω της νόσου Covid-19, καθώς αργά το βράδυ της Τρίτης το νοσοκομείο του Βασιλικού Κολλεγίου ανακοίνωσε τον θάνατό του. «Δυστυχώς, ένα 13χρονο αγόρι που είχε βρεθεί θετικό στον Covid-19 υπέκυψε, και οι σκέψεις και τα συλλυπητήρια μας βρίσκονται στην οικογένεια αυτή τη στιγμή», ανέφερε η ανακοίνωση. Πρόκειται για το νεότερο ασθενή που χάνει τη ζωή του λόγω της νόσου Covid-19 στη Βρετανία.

Δείτε ακόμα

ΠΟΥ: Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε 50.000 νεκρούς

Σχεδόν 1 εκ. προβολές: Η 6χρονη Κίρα δεν πτοείται από τα μέτρα – Θα χορέψει με τον παππού ντε και καλά!

Απλά υπέροχο! Αστυνομικοί χορεύουν για να ευχαριστήσουν τα παιδιά που είναι σε καραντίνα (vid)

Προκαλεί ξανά ο Ντουτέρτε: Η φρικτή εντολή για τον κορωνοϊό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις