Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Viral κορονοϊός: Η 6χρονη που παρά την απόσταση, βρήκε πώς θα χορέψει με τον παππού
ΚΟΣΜΟΣ

Viral κορονοϊός: Η 6χρονη που παρά την απόσταση, βρήκε πώς θα χορέψει με τον παππού

Viral κορονοϊός: Η Κίρα λατρεύει τον παππού της και τώρα έχουν ξεκινήσει καθημερινά να χορεύουν από απόσταση, αφού ο κορωνοϊός τους κρατάει μακριά.

Viral κορονοϊός: Η 6χρονη Κίρα Νίλεϊ λατρεύει να περνά τον χρόνο της με τον παππού της, αλλά τώρα, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, πρέπει να διατηρούν μια απόσταση ασφαλείας. Αν και οι αγκαλιές και τα φιλιά απαγορεύονται λόγω της κοινωνικής αποστασιοποίησης εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, η Κίρα βρήκε έναν νέο τρόπο για να περάσει λίγο χρόνο με τον παππού της, μέσα από έναν συναρπαστικό χορό. Η μητέρα της Σερί Νίλεϊ έγραψε στο Facebook πως οι γονείς της ζουν απέναντί τους, στο Νάσβιλ των ΗΠΑ και πως συνηθίζουν να περνούν πολύ χρόνο όλοι μαζί. «Η Κίρα λατρεύει τον παππού της και τώρα έχουν ξεκινήσει καθημερινά να χορεύουν από απόσταση, αφού ο κορωνοϊός τους κρατάει μακριά» έγραψε η Νίλεϊ. «Ο μπαμπάς μου θα γίνει 81 ετών τον επόμενο μήνα και δεν τον έχω ξαναδεί να χορεύει, αλλά πραγματικά κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια και ορισμένες πολύ σπέσιαλ φιγούρες».

Στο βίντεο που ανάρτησε η μητέρα της στο Facebook και έχει γίνει viral με σχεδόν 1 εκ. προβολές, η Κίρα ξεκινά με τα πρώτα βήματα ακολουθώντας τους ρυθμούς του «ABC» των The Jackson Five. Ακολούθως παίρνει την σειρά του ο παππούς της, που κάνει κάποιες στροφές με την 6χρονη να ξεσπά σε γέλια. Τελικά η Κίρα κάνει κάποιες φανταχτερές κινήσεις προτού ξεκινήσουν να χορεύουν μαζί την ίδια στιγμή.

Βρίσκουν τρόπο να είναι… μαζί!

Η μητέρα της, δήλωσε στην εκπομπή «Good Morning America» πως η Κίρα και ο παππούς της, ο Μάρβιν, είναι πολύ δεμένοι και πως συχνά πηγαίνει στις εκδηλώσεις που αφορούν στον πατέρα και την κόρη στο σχολείο της. Αν και η Κίρα είναι στενοχωρημένη που δεν μπορεί να δει τους παππούδες της, έχουν δοκιμάσει το FaceTime, αλλά μερικές φορές βγαίνουν έξω και κλωτσάνε μια μπάλα ή ζωγραφίζουν μια ζωγραφιά – πάντα από απόσταση – και την δείχνουν ο ένας στον άλλο. «Ήθελε πολύ να χορέψει με τον παππού της και ο πατέρας μου θα έκανε ότι κι αν του ζητούσε. Ο χορός δεν είναι ένα από τα αγαπημένα του πράγματα, αλλά εξεπλάγην με το πόσο καλός ήταν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις