Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπέρνι Έκλεστοουν παιδιά: Πατέρας στα 89 ο Βρετανός μεγιστάνας
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπέρνι Έκλεστοουν παιδιά: Πατέρας στα 89 ο Βρετανός μεγιστάνας

Μπέρνι Έκλεστοουν παιδιά: Ο δισεκατομμυριούχος έχει πάντως και πέντε εγγόνια, τα οποία του χάρισαν οι τρεις κόρες του.

Μπέρνι Έκλεστοουν παιδιά: Στα 89 του χρόνια θα γίνει πατέρας, για τέταρτη φορά, ο Βρετανός μεγαλοεπιχειρηματίας Μπέρνι Έκλεστοουν, πρώην επικεφαλής της Φόρμουλα 1. Ο μεγιστάνας θα αποκτήσει τον πρώτο του γιό, τον Ιούλιο, από την 44χρονη σύζυγό του, Φαμπιάνα Φλόσι. Εν μέσω κορωνοϊού διαμένει στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, όπου διατηρεί τη φάρμα του. Ο δισεκατομμυριούχος έχει πάντως και πέντε εγγόνια, τα οποία του χάρισαν οι τρεις κόρες του. Η πρώτη κόρη του, η 65χρονη Ντεμπόρα, προέρχεται από τον γάμο του με την Ίβι Μπάνφορντ, ενώ οι άλλες δύο, η 35χρονη Ταμάρα και η 31χρονη Πέτρα, από τον δεύτερο γάμο του με την Σλάβικα Ραντίκ.

Ο γιος του θα γεννηθεί προτού σβήσει 90 κεράκια τον Οκτώβριο. Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος έχει ουκ ολίγες φορές απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης με τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του. Είναι φαν του «δικτατορικού» στιλ ηγεσίας του Ρώσου προέδρου, ενώ στο παρελθόν είχε μιλήσει επαινετικά και για τον Χίτλερ λέγοντας ότι ήταν ένας ηγέτης που «μπορούσε να καταφέρει πράγματα». Είχε μάλιστα πει πως θα ήθελε να δει τον Πούτιν στο «πηδάλιο» της Ευρώπης και ότι η εισβολή στην Κριμαία είχε ως μοναδικό κίνητρο να «ενώσει ξανά τη Ρωσία».

Χρειαζόμαστε έναν δικτάτορα, έχει πει

«Θα ήθελα να τον δω να κάνει κουμάντο στην Ευρώπη. Δεν έχουμε κανέναν σε αυτόν τον ρόλο, οπότε η κατάσταση δεν μπορεί να χειροτερέψει. Κάνει πάντα αυτό που υπόσχεται… Δεν είμαι υποστηρικτής της δημοκρατίας. Χρειαζόμαστε έναν δικτάτορα. Ένας δικτάτορας λέει “θα κάνω αυτό” και το κάνει. Σε μια δημοκρατία, οι αποφάσεις αποδυναμώνονται». Ο Έκλεστοουν έχει εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν τον θαυμασμό του για τον Βλαντιμίρ Πούτιν, με τον οποίο έχουν θεαθεί μαζί σε πολλές αθλητικές εκδηλώσεις.

Όταν ερωτήθηκε από τηλεοπτικό σταθμό για την καλή επίδοση της Danica Patrick (έλαβε την τέταρτη θέση) είχε αναφέρει σε συνέντευξή του: “Δεν περίμενα ότι θα τα πάει τόσο καλά. Έχω μια πολύ καλή ιδέα ξέρετε. Οι γυναίκες θα έπρεπε να ντύνονται στα λευκά όπως άλλες οικιακές συσκευές”. Μπορεί αργότερα να ζήτησε συγγνώμη, μια τέτοια δήλωση όμως ήταν αρκετή για να προκαλέσει σάλο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις