Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κρητικός – κορονοϊός: Σπουδαία προσφορά των σούπερ μάρκετ σε νοσοκομεία
ΕΛΛΑΔΑ

Κρητικός – κορονοϊός: Σπουδαία προσφορά των σούπερ μάρκετ σε νοσοκομεία

Κρητικός - κορονοϊός: Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Κρητικός – κορονοϊός: Το προσωπικό και η διοίκηση των supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ ευχαριστούμε από καρδιάς, το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας και με αίσθηση ευθύνης προχωρούμε σε δωρεά χυμών και νερών στα νοσοκομεία της χώρας, 5.000 μασκών στον Ευαγγελισμό και 5.000 μασκών στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.

Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, για να φροντίσουμε τους ανθρώπους που στέκονται με αυταπάρνηση στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης με την πανδημία.

Κορωνοϊός -Θεσσαλονίκη: Καμπάνια crowdfunding για την αγορά 200.000 γαντιών για τα νοσοκομεία -Δίνεις 1 ευρώ

«Γάντια για την πρώτη γραμμή» είναι το όνομα της καμπάνιας εξεύρεσης πόρων (crowdfunding) που εμπνεύστηκε, εν μέσω κορωνοϊου, η Θεσσαλονικιά Μαρία Νεφέλη Χατζηιωαννίδου. Είναι η ιδρύτρια της πλατφόρμας «Υπέροχες Γυναίκες», προκειμένου να συνδράμει στον αγώνα που δίνουν όλοι οι υγειονομικοί για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊου.  Στόχος της καμπάνιας είναι η συγκέντρωση 10.000 ευρώ σε δύο εβδομάδες για την αγορά περίπου 200.000 γαντιών.Η καμπάνια ζητά να δώσει το κάθε άτομο από 1 ευρώ.

Ήδη έχουν συγκεντρωθεί σχεδόν 1000 ευρώ μέσα σε δύο μέρες (σ.σ. ξεκίνησε στις 30 Μαρτίου 2020). Η Μαρία Νεφέλη Χατζηιωαννίδου, ασχολείται με την κοινωνική επιχειρηματικότητα και τη ενδυνάμωση των γυναικών.

Η καμπάνια γίνεται διαδικτυακά στον σύνδεσμο www.gogetfunding.com/gantia-gia-tin-proti-grammi. Όσα χρήματα συγκεντρωθούν, ακόμη κι αν είναι λιγότερα από τον στόχο, θα δοθούν στις αρμόδιες αρχές για να αγοράσουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό για τα ελληνικά νοσοκομεία, όπως επισημαίνει η κ. Χατζηιωαννίδου.

Δείτε ακόμη

«Βροχή» τα bonus στα σούπερ μάρκετ – Η ξεχωριστή πρωτοβουλία του «Μασούτη»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις