Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / “Δεν υπάρχει κορονoϊός”: Οι ατάκες γυναίκας σε δημοσιογράφο έξω από τράπεζα
ΕΛΛΑΔΑ

“Δεν υπάρχει κορονoϊός”: Οι ατάκες γυναίκας σε δημοσιογράφο έξω από τράπεζα

"Δεν υπάρχει κορονoϊός": Απαγόρευση κυκλοφορίας: «Εγώ δεν τα πιστεύω αγόρι μου αυτά», απάντησε η γυναίκα, όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο του MEGA γιατί δεν φοράει γάντια ή μάσκα.

“Δεν υπάρχει κορονoϊός”: Μπορεί η πλειοψηφία των Ελλήνων να έχει “τρελαθεί” από την αγωνία για την εξέλιξη του κορωνοϊού, που ως τώρα φαίνεται να εξαπλώνεται με ραγδαίο ρυθμό σε όλον τον πλανήτη, «θερίζοντας» χιλιάδες ζωές παγκοσμίως, όμως υπάρχουν και κάποιοι – λίγοι ευτυχώς – που δεν πιστεύουν στον κίνδυνο. Φυσικά, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα αν δεν έβαζαν σε κίνδυνο την υγεία των υπολοίπων. Στην Ελλάδα μας τα θύματα του κορωνοϊού έχουν φτάσει δυστυχώς τα 49 και τα κρούσματα αυξάνονται συνεχώς. Για μερικούς συμπολίτες μας ωστόσο, όλα τα παραπάνω είναι… τίποτα. Απόδειξη το ρεπορτάζ που έκανε το πρωί δημοσιογράφος του Mega στην Πάτρα, όταν συνομίλησε με μια γυναίκα που περίμενε στην ουρά έξω από την τράπεζα.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε την γυναίκα για ποιο λόγο πήγε στην τράπεζα, με εκείνη να απαντάει: «Για να μας δώσει ο Μητσοτάκης τα χρήματα, αν θα μας τα δώσει… Για να πάρουμε το ΚΕΑ, να πληρώσουμε υποχρεώσεις και νοίκια…». Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν φοράει γάντια ή μάσκα για να προστατευτεί από τον κορωνοϊό, έδωσε την απάντηση: «Εγώ δεν πιστεύω αγόρι μου σε αυτά, δεν υπάρχει κορωνoϊός, δεν υπάρχει τίποτα. Και αυτά που βγαίνουνε και λένε είναι μην πω…».

Δείτε ακόμη

Πάλι τα ίδια έξω από τις τράπεζες – Ουρές, παρά τις συστάσεις (vid)

Δασκαλάκης: Χωρίς τα μέτρα, η Ελλάδα θα θρηνούσε δεκάδες χιλιάδες νεκρούς

“Θα τα καταφέρω ρεεεε” – Θετικός στον ιό ο Σωτήρης Γεωργούντζος

“Τι λες καλέ που θα βάλω εγώ πλάτη σε αυτόν που ήταν απέναντί μου;” – Δεν δίνει τον μισθό της η Κανέλλη (vid)

“Επί 5 μέρες είχα 39 πυρετό, πνευμονία παντού” – Η μάχη του Χρήστου Κέλλα στο νοσοκομείο (vid)

“Κότες” όσοι μένουν σπίτι – Βρισιές κατά αστυνομικών στη Νέα Παραλία (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις