Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σωτήρης Γεωργούντζος κορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο αθλητικογράφος
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σωτήρης Γεωργούντζος κορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο αθλητικογράφος

Σωτήρης Γεωργούντζος κορωνοϊός: Θετικός στον κορονοϊό διαγνώσθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος και σπορτκάστερ από την Καλαμάτα, Σωτήρης Γεωργούντζος.

Σωτήρης Γεωργούντζος κορωνοϊός: Θετικός στον ιό βρέθηκε ο Σωτήρης Γεωργούντζος, με τον γνωστό δημοσιογράφο να δίνει αυτή τη στιγμή «μάχη» στο νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα. Ο αθλητικογράφος της Μεσσηνίας, Σωτήρης Γεωργούντζος, παρουσίασε όλα τα συμπτώματα του κορονοϊού και ύστερα από εξέταση αποδείχθηκε θετικός στον ιό Covid-19. Προχθες το μεσημέρι μάλιστα έγινε η μεταφορά του από το Νοσοκομείο της Καλαμάτας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο. Ο ίδιος φρόντισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς τους φίλους για την κατάσταση της υγείας του, αναρτώντας μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, την οποία συνόδευε με το εξής μήνυμα:

«Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Δεν ανέφερα κάτι μέχρι για να μη σας ανησυχήσω… Δύσκολα όμως να “κρύψεις” κάτι τέτοιο… Είμαι δυνατός, δεν φοβάμαι τον κορονοϊό, με την αγάπη σας και την συμπαράστασή σας θα τα καταφέρω, να είστε σίγουροι ρε!!! Ευχαριστώ θερμά τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό στο Νοσοκομείου της Καλαμάτας και στο Πανεπιστημιακό του Ρίου στην Πάτρα μας! Τους φίλους, τους συγγενείς, τους συνεργάτες και πάνω απ’ όλα εσάς βέβαια όλους, τους χιλιάδες!!! Θα τα ξαναπούμε φυσικά!!», έγραψε ο ίδιος.

Δείτε ακόμη

“Τι λες καλέ που θα βάλω εγώ πλάτη σε αυτόν που ήταν απέναντί μου;” – Δεν δίνει τον μισθό της η Κανέλλη (vid)

“Επί 5 μέρες είχα 39 πυρετό, πνευμονία παντού” – Η μάχη του Χρήστου Κέλλα στο νοσοκομείο (vid)

“Κότες” όσοι μένουν σπίτι – Βρισιές κατά αστυνομικών στη Νέα Παραλία (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις