Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αρκάς κορονοϊός: Το νέο σκίτσο για την καραντίνα
ΕΛΛΑΔΑ

Αρκάς κορονοϊός: Το νέο σκίτσο για την καραντίνα

Αρκάς κορονοϊός: Με νέο, επικό σκίτσο εύχεται καλή εβδομάδα σε όλους.

Αρκάς κορονοϊός: Με τον δικό του μοναδικό τρόπο σχολιάζει ο Αρκάς την απαγόρευση της κυκλοφορίας, σημειώνοντας παράλληλα με χιούμορ τι δεν πρέπει να γίνει μετά.

“Καλημέρα, καλή εβδομάδα και ψυχραιμία!” λέει ο επιτυχημένος σκιτσογράφος.

“Δεν θέλουμε μετά από τους λοιμωξιολόγους να αναλάβουν οι ψυχίατροι!”.

Σημειώνεται πως δύο μέρες πριν, ο κ. Τσιόδρας έδωσε ιδιαίτερη έμφαση – για πρώτη φορά – στην ψυχική υγεία. «Είναι πολύ σύνηθες και λογικό να έχουμε φόβο για εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, για πιθανή μόλυνση από την ασθένεια και τη μετάδοση της» συνέχισε ο εκπρόσωπος τους υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό αναφερόμενος στη θωράκιση της ψυχικής υγείας όλων μας. Ο ίδιος συνέστησε να περιορίσουμε τη συνεχόμενη έκθεση μας σε ειδήσεις, να επικοινωνούμε με σημαντικούς για εμάς ανθρώπους και να διατηρούμε το υποστηρικτικό αυτό δίκτυο, να φροντίσουμε για μια ισορροπημένη διατροφή, αποφυγή αλκοόλ και καπνίσματος, επαρκή ξεκούραση και σωματική άσκηση όσο αυτό είναι δυνατό και να μην μένουμε μόνοι. «Άλλο κοινωνική απόσταση και άλλο απομόνωση και μοναξιά» κατέληξε ο κος Τσιόδρας.

Αρκάς κορονοϊός: Οι… θεωρίες

Ο επιτυχημένος σκιτσογράφος σε άλλο πολύ έξυπνο σκίτσο αναφέρεται σε όσους υιοθετούν και διασπείρουν θεωρίες συνωμοσίας αναφορικά με την εμφάνιση, εξάπλωση, αλλά και καταπολέμηση του φονικού ιού. Συγκεκριμένα, στο εν λόγω σκίτσο η Ρόζα λέει στον Αποστόλη πως είναι θύμα τους συστήματος και τρώει αμάσητο ότι του σερβίρουν.

Μάλιστα, συμπληρώνει πως «οι έξυπνοι άνθρωποι αμφιβάλουν για όλα».

Η απάντηση που παίρνει από τον Αποστόλη είναι αποστομωτική!

Δείτε το σκίτσο:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις