Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Κορονοϊός ζευγάρια: Πώς θα οργανώσεις ένα ρομαντικό ραντεβού στο σπίτι
PLUS

Κορονοϊός ζευγάρια: Πώς θα οργανώσεις ένα ρομαντικό ραντεβού στο σπίτι

Κορονοϊός ζευγάρια: Το ρομαντικό ραντεβού μπορείτε να το κανονίσετε για όποια μέρα θέλετε και να το καθιερώσετε μία φορά την εβδομάδα.

Κορονοϊός ζευγάρια: Οι σχέσεις μεταξύ των ζευγαριών δοκιμάζονται λόγω του κορονοϊού, της πανδημίας που έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Αφού η έξοδος από το σπίτι έχει απαγορευτεί, τα περισσότερα ζευγάρια είναι πλέον μαζί 24 ώρες το 24ωρο, ενώ μέχρι πριν λίγες εβδομάδες οι περισσότεροι βρίσκονταν λίγη ώρα πριν πέσουν για ύπνο ή και τις Κυριακές. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το παράδειγμα της Κίνας, όπου μετά την καραντίνα πολλοί παντρεμένοι έτρεξαν στον δικηγόρο τους για να ξεκινήσουν τη διαδικασία του διαζυγίου. Όμως, αυτή η εξέλιξη δεν αρέσει σε κανέναν. Άρα, θα πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ώστε ο εγκλεισμός στο σπίτι να μην καταστρέψει τη σχέση ή το γάμο μας.

Ένα ραντεβού στο σπίτι θα ήταν μια καλή λύση. Μπορεί να ζείτε στο ίδιο σπίτι, όμως θα δώσετε ραντεβού και θα έχετε ετοιμάσει στον αγαπημένο σας το φαγητό που προτιμά. Φυσικά, μη ξεχάσετε να ντυθείτε όπως αρμόζει η περίσταση και να ειδοποιήσετε και τον αγαπημένο σας να βάλει τα καλά του. Το ρομαντικό ραντεβού μπορείτε να το κανονίσετε για το Σάββατο ή για όποια άλλη μέρα θέλετε και στη συνέχεια να το καθιερώσετε για μία φορά την εβδομάδα.

Τα επτά βήματα για ένα τέλειο ραντεβού στο σπίτι 💟

1. Για να πετύχει το ραντεβού σας θα πρέπει να θέσετε κάποιους βασικούς κανόνες, όπως να μην είστε ντυμένοι με πιτζάμες, να περιποιηθείτε λίγο παραπάνω τους εαυτούς σας και να μην είναι το σπίτι σας σαν βομβαρδισμένο τοπίο.

2. Οργανώστε τον χώρο του ραντεβού σας, φτιάξτε το τραπέζι όπως θα ήταν αν πηγαίνατε σε ένα εστιατόριο και καθαρίστε την κρεβατοκάμαρα…για παν ενδεχόμενο. Μην αφήσετε τίποτα και κανέναν να σας χαλάσει το ραντεβού σας.

3. Αποφασίστε ποιος θα φτιάξει το φαγητό και ποιος το γλυκό. Μπορείτε να αναλάβετε εσείς το μαγείρεμα και ο καλός σας το σερβίρισμα.

4. Επιλέξτε μαζί το μενού ή κάντε του έκπληξη ένα δείπνο με φαγητά που αγαπάει.

5. Την ημέρα του ραντεβού, φορέστε τα αγαπημένα σας εσώρουχα, βαφτείτε, φτιάξτε τα μαλλιά σας και μην τον αφήσετε να σας δει πριν να είστε 100% έτοιμη!6. Την ώρα του δείπνου αφήστε τα κινητά σε άλλο δωμάτιο, κλείστε την τηλεόραση, χαμηλώστε τον φωτισμό και απολαύστε το δείπνο σας ακούγοντας μουσική της επιλογής σας.

7. Μόλις τελειώσετε το δείπνο, μπορείτε να δείτε μαζί μια ταινία τρώγοντας το αγαπημένο σας γλυκό ή φρέσκο ποπ κορν και στη συνέχεια παίξτε κάποιο επιτραπέζιο παιχνίδι που θα σας οδηγήσει σιγά σιγά προς την κρεβατοκάμαρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις