Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φαίη Σκορδά κορωνοϊός: Βγήκε από την καραντίνα και επιστρέφει στην εκπομπή της
LIFESTYLE

Φαίη Σκορδά κορωνοϊός: Βγήκε από την καραντίνα και επιστρέφει στην εκπομπή της

Φαίη Σκορδά κορωνοϊός: Βγήκε από την καραντίνα με τις εξετάσεις της να είναι αρνητικές επιστρέφει υγιέστατη.

Φαίη Σκορδά κορωνοϊός: Η Φαίη Σκορδά, όπως είχε αποκαλύψει, είχε νοσήσει από τον κορωνοϊό. Ωστόσο η παρουσιάστρια βγήκε από την καραντίνα και με τις εξετάσεις της να είναι αρνητικές και έτσι επιστρέφει σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες υγιέστατη στις οθόνες μας την ερχόμενη Δευτέρα 30 Μαρτίου, στις 10 το πρωί στον ΑΝΤ1. Το Πρωινό θα βγει κανονικά στον αέρα με κάποιες αλλαγές προσαρμοσμένες στις συνθήκες που βιώνουμε. Η εκπομπή θα είναι τρίωρη.

Στη θεματολογία της εκπομπής θα συμπεριλαμβάνονται πλέον και χρηστικά θέματα, όπως και επικαιρότητα με την συνδρομή του ενημερωτικού τμήματος του ΑΝΤ1. Όλοι οι συνεργάτες θα βρίσκονται στις θέσεις τους, ο Βασίλης Καλλίδης θα μαγειρεύει καθημερινά και η Λίτσα Πατέρα θα λέει τις αστρολογικές προβλέψεις μέσω skype. Να σημειώσουμε ότι θα τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Η ανακοίνωσή της ότι είναι θετική

Η παρουσιάστρια είχε διαγνωστεί ότι έχει κορωνοΪό, ωστόσο οι εξετάσεις των παιδιών της βγήκαν αρνητικές. Όπως είχε διευκρινίσει μέρες πριν, είναι ασυμπτωματική και παραμένει στο σπίτι της. Μάλιστα είχε γράψει στο Instagram: «Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό. Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου.Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι. Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών. Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους. Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό».

Δείτε ακόμα

«Έκανα το τεστ για να δω πού βρίσκομαι»: Η Χριστοπούλου… ξεκαθαρίζει

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη – Δύο νεκροί από φωτιά σε διαμέρισμα

Θρίλερ στην Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε νεκρός ο 31χρονος που είχε φύγει από το Ψυχιατρείο

Η εκτίμηση καθηγητή ΕΚΠΑ για τα κρούσματα στην Ελλάδα – “Θα υπάρξουν κι άλλοι νεκροί”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις