Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Netflix party: Πώς θα βλέπετε με τους φίλους σας ταινίες και σειρές παρά τον κορωνοϊό
PLUS

Netflix party: Πώς θα βλέπετε με τους φίλους σας ταινίες και σειρές παρά τον κορωνοϊό

Netflix party: Το Netflix Party είναι ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα που λειτουργεί μόνο στο περιβάλλον του προγράμματος διαδικτυακής περιήγησης Chrome.

Netflix party: Με την εφαρμογή «Netflix Party», η συνδρομητική πλατφόρμα προσπερνάει το πρόβλημα της αποφυγής συναθροίσεων. Οι συντροφικές μαζώξεις με κύριο αντικείμενο την κοινή παρακολούθηση ταινιών, σειρών κ.λπ. στο Netflix μπορεί πλέον να γίνει και εξ αποστάσεως, λόγω κορωνοϊού. Ο καθένας μόνος του αλλά και όλοι οι φίλοι μαζί, ταυτόχρονα. Το Netflix Party είναι ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα, μια «προέκταση» (extension). Λειτουργεί μόνο στο περιβάλλον του προγράμματος διαδικτυακής περιήγησης Chrome. Έτσι, το Chrome είναι ανοιχτό και διαθέσιμο σε όλους – όπως και το Netflix Party άλλωστε.

Αφού λοιπόν εγκατασταθεί στον υπολογιστή, κάθε συνδρομητής του Netflix θα είναι σε θέση να παρακολουθεί το ίδιο θέαμα με τους φίλους του, ενώ ταυτοχρόνως θα κάνει chat μαζί τους, με σχόλια, κ.λπ. Είναι δηλαδή ένα Netflix διευρυμένο και ενισχυμένο, κατά κάποιο τρόπο με τηλεδιάσκεψη. Η διαδικασία ένταξης στην κοινότητα του Netflix Party είναι απλούστατη. Κατ’ αρχάς, στον Chrome επισκέπτεστε τη σελίδα www.netflixparty.com.

Πώς να το εγκαταστήσετε

Πατάτε το εικονικό πλήκτρο Install Netflix Party, δια του οποίου οδηγείστε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Chrome. Επιλέγετε Add to Chrome και αναμένετε την ολοκλήρωση της εγκατάστασης. Το επόμενο στάδιο είναι να ανοίξετε τη σελίδα του Netflix, να επιλέξετε οτιδήποτε σας ενδιαφέρει να παρακολουθήσετε και να εκκινήσετε το βίντεο.

Για να ξεκινήσει όμως το Netflix Party, θα πρέπει να πατήσετε το κόκκινο εικονίδιο NP δίπλα στη γραμμή της ηλεκτρονικής διεύθυνσης. Μέσω της εφαρμογής, θα προσκαλέσετε τους φίλους σας στην κοινή προβολή. Όπως πάντα -αλλά και αλλιώς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις