Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πιτίνο – Μητσοτάκης: Το σχεδόν αποθεωτικό tweet
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πιτίνο – Μητσοτάκης: Το σχεδόν αποθεωτικό tweet

Πιτίνο - Μητσοτάκης: Αποθεωτική ανάρτηση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος φαίνεται ότι ενημερώνεται καθημερινά για την κατάσταση στην Ελλάδα και τις αποφάσεις και ενέργειες της Κυβέρνησης.

Πιτίνο – Μητσοτάκης: Με άκρως θετικό τρόπο σχολίασε τις αποφάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για να αντιμετωπιστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού, ο Ρικ Πιτίνο, εκφράζοντας παράλληλα τη χαρά του που η Ελλάδα πρόλαβε σε μεγάλο βαθμό τις καταστροφικές συνέπειες της νόσου.

Ο Αμερικανός, πρώην πλέον, τεχνικός του Παναθηναϊκού, έδωσε τα εύσημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη με ανάρτησή του στο Twitter, στο οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά:

«O πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε εξαιρετική δουλειά με τον κορωνοϊό. Έκλεισε τα πάντα με αποτέλεσμα να κρατήσει τους θανάτους στη χώρα μόλις στους 20. Χαίρομαι πολύ με αυτά τα νέα.» Στην πραγματικότητα, δεν είναι ο μοναδικός. Πολλά ξένα tabloids αναφέρουν πως η Ελλάδα θα βγει με λιγότερες πληγές από την κόλαση της πανδημίας, χάρη στα πολύ γρήγορα αντανακλαστικά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δείτε το Tweet

Δείτε ακόμη

Παγκόσμια “συμμαχία” κατά του αόρατου εχθρού – Μεγαλώνουν οι ελπίδες

Ο Μητσοτάκης συνομίλησε με τον καθηγητή του Γέιλ Νίκολας Χρηστάκη

Ισπανός γιατρός κλαίει στην κάμερα: “Ναρκώνουμε 65χρονους για να πεθάνουν ανώδυνα”

Απότομη “στροφή” Τζόνσον – Ανακοίνωσε απαγόρευση κυκλοφορίας στη Βρετανία

Solidarity: Παγκόσμια “συμμαχία” κατά του αόρατου εχθρού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις