Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χειροκρότημα στα μπαλκόνια Ελλάδα: Οι πολίτες ευχαρίστησαν γιατρούς και νοσηλευτές
ΕΛΛΑΔΑ

Χειροκρότημα στα μπαλκόνια Ελλάδα: Οι πολίτες ευχαρίστησαν γιατρούς και νοσηλευτές

Χειροκρότημα στα μπαλκόνια Ελλάδα: Το χειροκρότημα της Ελλάδας σε γιατρούς και νοσηλευτές.

Χειροκρότημα στα μπαλκόνια Ελλάδα: Νέο ραντεβού με το μπαλκόνι έδωσαν πολίτες το βράδυ της Κυριακής, με τα χειροκροτήματά τους να δίνουν κουράγιο στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας. Το ραντεβού δόθηκε όπως και την πρώτη φορά, πριν από μία εβδομάδα, για τις 21.0 το βράδυ, με τους πολίτες να βγαίνουν στα μπαλκόνια και να πλημμυρίζουν την άδεια Αθήνα με χειροκροτήματα για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που εργάζονται νυχθημερόν εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Έτσι, τα χειροκροτήματα στο Κολωνάκι το βράδυ της Κυριακής αντήχησαν σε όλους τους έρημους δρόμους της συνοικίας στο κέντρο της Αθήνας.

Χειροκροτήματα και στο Παλαιό Φάληρο

Λίγο αργότερα, βίντεο κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο από την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου με χειροκροτήματα από το νότιο προάστιο της Αθήνας.

Βίντεο: Χειροκροτήματα και στον Πειραιά

Εικόνα από τη Μαρίνα της Ζέας το βράδυ της Κυριακής, δείχνει πως και εκεί πολίτες βγήκαν στα μπαλκόνια και χειροκρότησαν για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας.

Κάλεσμα Μαρέβας Μητσοτάκη για χειροκροτήματα στο μπαλκόνι

«Την Κυριακή 22/3 στις 21:00 βγαίνουμε πάλι στο μπαλκόνι μας να χειροκροτήσουμε δυνατά, για να εμψυχώσουμε τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας, για τον αγώνα που δίνουν και θα συνεχίσουν να δίνουν τις επόμενες μέρες! Το έχουν ανάγκη», ήταν το μήνυμα που ανάρτησε και η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις