Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ελληνίδα σοπράνο – Ιταλία: Μου έλεγαν “τραγούδησε Κατερίνα” (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Ελληνίδα σοπράνο – Ιταλία: Μου έλεγαν “τραγούδησε Κατερίνα” (vid)

Ελληνίδα σοπράνο - Ιταλία: Μια Ελληνίδα σοπράνο που μένει στην Τοσκάνη, όμως, η κα Κατερίνα Κώτσου δίνει κουράγιο στους Ιταλούς βγαίνοντας και τραγουδώντας στο μπαλκόνι της.

Ελληνίδα σοπράνο – Ιταλία: Η Ελληνίδα υψίφωνος Κατερίνα Κώτσου τραγουδά από το μπαλκόνι της στην Τοσκάνη και δίνει κουράγιο σε όσους βρίσκονται σε καραντίνα, για τον κορωνοϊό στην Ιταλία. Η Κατερίνα Κώτσου είναι υψίφωνος και διαμένει στην Τοσκάνη, ζώντας μαζί με τους Ιταλούς την φοβερή πραγματικότητα της Ιταλίας, με τα χιλιάδες κρούσματα και τους εκατοντάδες νεκρούς. Η σοπράνο δίνει δύναμη και προσφέρει χαρά στους κατοίκους, τραγουδώντας άριες από το μπαλκόνι της. «Είναι μια κατάσταση πολέμου. Εγώ προσωπικά δίνω μια παράσταση με όλη μου την ψυχή στον κόσμο. Εκείνοι μου το είχαν ζητήσει. Μου έλεγαν “τραγούδησε Κατερίνα, τραγούδησε”! Έτσι, άρχισα να λέω την μία άρια μετά την άλλη και τώρα έχει γίνει θεσμός», δήλωσε η Ελληνίδα υψίφωνος.

«Δεν είναι παίξε-γέλασε. Όπου δεν πρόσεξαν, κρούσματα αυξήθηκαν από τη μία μέρα στην άλλη», πρόσθεσε. «Έχω κλείσει 15 μέρες από την προηγούμενη Κυριακή», αναφέρει για την καραντίνα η σοπράνο Κατερίνα Κώτσου που τα τελευταία 9 χρόνια ζει στην Ιταλία. Όσον αφορά στο πώς περνά ο χρόνος λόγω καραντίνας ανέφερε: «Η ζωή μετά την πρώτη εβδομάδα της καραντίνας μπαίνει σε άλλους ρυθμούς. Ο κόσμος βρίσκει μικρά πράγματα για να συνεχίζει τη ζωή». «Στην Τοσκάνη προσέχουμε. Μένουμε σπίτι. Ο κόσμος έχει κουραστεί στα γεμάτα νοσοκομεία. Οπότε όσο λιγότερα κρούσματα έχουμε τόσο το καλύτερο».

Δείτε ακόμη

Η καραντίνα δεν σε κλείνει σπίτι, κλείνει ΚΑΙ το σπίτι – Ραγδαία αύξηση των διαζυγίων στην Κίνα

“Όσο για τη μαμά σας και εμένα, μην ανησυχείτε, ώρα για βόλτα…” – Το γράμμα κορυφαίου γιατρού στα παιδιά του

Σε ρυθμούς Ιταλίας η Ισπανία – 324 νεκροί μέσα σε 24 ώρες

«Μοντέλο Νότιας Κορέας» στη ρημαγμένη Ιταλία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις