Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σλούκας – Κορονοϊός: Θετικοί 4 παίκτες της Φενέρ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σλούκας – Κορονοϊός: Θετικοί 4 παίκτες της Φενέρ

Σλούκας - Κορονοϊός: Τα αποτελέσματα των παικτών και του επιτελείου της Φενέρ μετά από τεστ για κορονοϊό έγιναν γνωστά και ο Κώστας Σλούκας είναι μεταξύ αυτών.

Σλούκας – Κορονοϊός: Ο Κώστας Σλούκας διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό στην Τουρκία. Ο διεθνής γκαρντ της Φενέρμπχτσε είναι μεταξύ των τεσσάρων πρώτων μελών της τουρκικής ομάδας, που διαγνώστηκαν θετικά στον κορωνοϊό, αποτελώντας τα «θύματα» των καθυστερημένων μέτρων πρόληψης και της καθυστερημένης διακοπής του εγχώριου πρωταθλήματος. Νωρίτερα η τουρκική ομάδα ενημέρωσε πως άπαντες θα έκαναν τεστ για Covid-19, καθώς κάποια μέλη της παρουσίασαν τα ανάλογα συμπτώματα.

Η Φενέρμπαχτσε πήρε τα αποτελέσματα και όπως έγινε γνωστό, τέσσερις βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, μεταξύ αυτών και ο Κώστας Σλούκας. Οι υπόλοιποι είναι οι Γιαν Βέσελι, Άχμετ Ντουβερίογλου και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Τσενκ Ρέντα, με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ενώ αναμένεται ανακοίνωση από την ομάδα.Το τουρκικό πρωτάθλημα συνεχίστηκε χωρίς θεατές στις εξέδρες μέχρι το περασμένο Σαββατοκύριακο, αφού η χώρα άργησε να υιοθετήσει μέτρα προστασίας. Ακόμα και το κεκλεισμένων των θυρών υιοθετήθηκε με καθυστέρηση.

Αυστηρή σύσταση Ερντογάν μετά τον πολλαπλασιασμό κρουσμάτων στην Τουρκία

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνέστησε ξανά χθες αυστηρά στους συμπολίτες του να παραμείνουν στα σπίτια τους, μετά από την καταγραφή χθες πέντε επιπλέον θανάτων στη χώρα από τον κορονοϊό. «Δεν πρέπει οπωσδήποτε να βγαίνετε έξω για ασήμαντους λόγους», δήλωσε ο αρχηγός του τουρκικού κράτους σε μια ανάρτησή του στο Twitter. Επέμεινε σε όλα τα μέτρα που πρέπει να ακολουθήσουν οι πολίτες για να συγκρατηθεί η επιδημία, από τις συστάσεις για την υγιεινή έως τον περιορισμό όλων των επαφών, ιδίως με προσευχή στο σπίτι, χωρίς συναθροίσεις πιστών.

Η Τουρκία πολλαπλασίασε τις τελευταίες μέρες περιοιριστικά μέτρα, όπως το κλείσιμο σχολείων και πολιτιστικών χώρων, ενώ έχει προχωρήσει σε αναστολή αεροπορικών συνδέσεων με 20 χώρες. Η αρχή θρησκευτικών υποθέσεων έκλεισε τα τεμένη πριν τις προσευχές της Παρασκευής και αστυνομικές δυνάμεις είχαν αναπτυχθεί για να εμποδίσουν την είσοδο στους χώρους λατρείας. Ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά ανακοίνωσε αργά χθες πως οι νεκροί από την επιδημία του κορονοϊού στην Τουρκία αυξήθηκαν στους εννέα, πέντε σε μια μέρα, προσθέτοντας ότι υπάρχουν συνολικά 670 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις