Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κορονοϊός ΕΛΑΣ: Με τα μεγάφωνα ζητούν από τον κόσμο να φύγει από πάρκο στην Πάτρα
ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός ΕΛΑΣ: Με τα μεγάφωνα ζητούν από τον κόσμο να φύγει από πάρκο στην Πάτρα

Κορονοϊός ΕΛΑΣ: Πολλοί Πατρινοί αποφάσισαν να μην ακούσουν τις συμβουλές των ειδικών.

Κορονοϊός ΕΛΑΣ: Αστυνομικοί στην Πάτρα έχουν πέσει στη μάχη κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού και με μεγάφωνα μέσα από το περιπολικό καλούν τον κόσμο να φύγει από πάρκο. Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις των ειδικών να παραμείνει ο κόσμος στο σπίτι του και να αποφεύγει τις περιττές βόλτες και εξόδους προκειμένου να περιοριστεί η μετάδοση του κορωνοϊού, πολλοί πολίτες επιμένουν να κάνουν το αντίθετο και πλέον η κυβέρνηση εξετάζει το μέτρο του περιορισμού των μετακινήσεων.

Στην Πάτρα λοιπόν κινητοποιήθηκε η αστυνομία, καθώς πολλοί Πατρινοί αποφάσισαν να μην ακούσουν τις συμβουλές των ειδικών για απομόνωση στο σπίτι και επέλεξαν να πάνε στο Νότιο Πάρκο για να κάνουν τον περίπατό τους. Τότε ανέλαβαν δράση οι αστυνομικοί, οι οποίοι πήγαν στο Νότιο Πάρκο και μέσα από το περιπολικό καλούσαν τους πολίτες να επιστρέψουν στα σπίτια τους, να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να τηρούν πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Και στη Θεσσαλονίκη!

Οι αστυνομικοί βρίσκονται στην παραλία και καλούν τους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους, να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να τηρούν πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού. Μάλιστα χρησιμοποιούν ντουντούκες προκειμένου να τραβήξουν την προσοχή αλλά και για να ακουστεί το κάλεσμά τους. Σε δηλώσεις του ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας, Δημήτρης Δαγκλής, έκανε λόγο για θλιβερό φαινόμενο, αναφερόμενο στην παρουσία πολλών Θεσσαλονικέων στην παραλία τις προηγούμενες μέρες, και κάλεσε τους πολίτες να μην συνωστίζονται στην παραλία και να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Δείτε ακόμη

Κορωνοϊός: Και έβδομος νεκρός στη χώρα μας

Μουσικός του στρατού το πρώτο κρούσμα στον Έβρο: Το μήνυμά του στο facebook

Πεθαίνοντας μόνος στο Μπέργκαμο – Ένα σκληρό βίντεο, μήνυμα για όλους…

Αμέτρητες οι συλλήψεις – Έλληνες γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τα μέτρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις