Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

27

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη για το τελευταίο γύρισμα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη για το τελευταίο γύρισμα

Γυναίκα χωρίς όνομα: «Ήταν πολύ συγκινητική μια σκηνή που είχαμε με την Ντόρα Μακρυγιάννη, που υποδύεται τη Μαρίνα», αναφέρει η ηθοποιός.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η ηθοποιός Αλεξάνδρα Ταβουλάρη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό  ΜΥtv. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τελευταίο γύρισμα της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» στην οποία πρωταγωνιστεί. Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης.

Πώς ήταν το τελευταίο γύρισμα για εσένα;

Ήταν πολύ συγκινητικό. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορώ τους αποχαιρετισμούς. Δηλαδή, μόλις τελειώσαμε το γύρισμα, έφυγα και τους είπα απλά “γεια”. Όμως ήταν πολύ συγκινητική μια σκηνή που είχαμε με την Ντόρα Μακρυγιάννη, που υποδύεται τη Μαρίνα. Λόγω των χαρακτήρων που υποδυόμαστε, δεν είχαμε καθημερινά γυρίσματα μαζί, αλλά μία φορά την εβδομάδα.

Εκείνη την ημέρα, λοιπόν, κάναμε μια σκηνή μαζί και με κοίταξε κάποια στιγμή η Ντόρα και μου είπε: «Πω πω! Η τελευταία μας σκηνή είναι τώρα, ε;». Της απάντησα “ναι” και κάναμε τη λήψη που είναι η στιγμή που τους αποχαιρετάω, η οποία δεν είχε ανάγκη το κλάμα για να βγει αλλά εμείς πλαντάξαμε. Εγώ δεν μπορούσα να μιλήσω. Βγήκε πολύ ωραίο το αποτέλεσμα και περιμένω να το δω όταν προβληθεί το συγκεκριμένο επεισόδιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις