Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Καινούργιου σχέση: Το λαχταριστό γεύμα που έφτιαξε ο σύντροφός της
LIFESTYLE

Κατερίνα Καινούργιου σχέση: Το λαχταριστό γεύμα που έφτιαξε ο σύντροφός της

Κατερίνα Καινούργιου σχέση: Το βράδυ της Τετάρτης, το ζευγάρι μπήκε στην κουζίνα κι ετοίμασε ένα λαχταριστό γεύμα.

Κατερίνα Καινούργιου σχέση: Λόγω των ημερών, οι περισσότεροι άνθρωποι μένουν σπίτι. Έτσι λοιπόν και η Κατερίνα Καινούργιου παίρνει τα μέτρα της μαζί με τον σύντροφό της. Έχοντας παρέα τον σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη, η παρουσιάστρια αποδεικνύει το πόσο καλή νοικοκυρά είναι. Το βράδυ της Τετάρτης, το ζευγάρι μπήκε στην κουζίνα κι ετοίμασε ένα λαχταριστό γεύμα, με την Κατερίνα Καινούργιου να το ποστάρει σε instastory της.

Ο λόγος για ένα ταψί με γλυκοπατάτες, επιλογή νόστιμη και συγχρόνως υγιεινή. H Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης περνούν πολλά βράδια ο ένας στο σπίτι του άλλου και νιώθουν και οι δύο ότι τα συναισθήματά τους έχουν ανθίσει. Η Κατερίνα είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της: «Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου. Είμαι απόλυτα ευτυχισμένη».

Κατερίνα Καινούργιου σχέση: Ο «θεογκόμενος» σύντροφό της

Μια αναφορά στον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη είχε κάνει μέσα από την εκπομπή της «Ευτυχείτε». Με αφορμή κάποιες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε το πόσο ομόρφυνε ο ηθοποιός και τον χαρακτήρισε μάλιστα «θεογκόμενο». Τότε η ομάδα της εκπομπής της είπε ότι είναι σε σχέση και η Κατερίνα Καινούργιου αποκρίθηκε πως το γνωρίζει.

«Είναι κούκλος, πρώτη φορά τον βλέπω τόσο ωραίο. Εντάξει, είναι με την κυρία Βαρδινογιάννη, θα χαρεί η Χρυσή να ακούσει που λέμε τον σύντροφό της ότι είναι πολύ ωραίο αγόρι. Εμένα όταν μου λένε ότι ο σύντροφός μου είναι κούκλος χαίρομαι, δεν με πιάνουν τα κομπλεξικά μου» επέμεινε. «Και το λένε συχνά;» την πείραξε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. «Συνέχεια! Και είναι και θεογκόμενος το αγόρι μου» είπε με έμφαση η παρουσιάστρια.

Δείτε ακόμα

«Το να είσαι καλά δε σημαίνει να παντρευτείς»: Η Έμυ για το διαζύγιο και τον Τέρενς Κουϊκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις