Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / My Style Rocks 17/3/2020: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Ευρυδίκη και Ζάνα – Τι θα γίνει με το gala
LIFESTYLE

My Style Rocks 17/3/2020: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Ευρυδίκη και Ζάνα – Τι θα γίνει με το gala

My Style Rocks 17/3/2020: Έναν ακόμη καβγά είδαμε στο My style rocks.

My Style Rocks 17/3/2020: Άλλο ένα επεισόδιο που δεν έλειψε να σημειωθεί καβγάς. Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι My Style Rocks, πέρα από στιλ και μόδα, παρακολουθήσαμε και έναν έντονο καβγά που προέκυψε ανάμεσα στην Ευρυδίκη και την Ζάνα. Όλα ξεκίνησαν, όταν η Ευρυδίκη έκανε την πασαρέλα της και βρέθηκε μπροστά στις συμπαίκτριές της για να τη βαθμολογήσουν και να την κρίνουν. Όμως οι ενδυματολογικές επιλογές της και το χτένισμά της δεν άρεσαν καθόλου στη Ζάννα, η οποία της έβαλε «2». «Τα ρούχα σου είναι vintage αλλά με την κακή έννοια. Σαν παλιάκά… το μαλλί σε μεγαλώνει και δεν μου αρέσει πάνω σου», είπε η Ζάννα.

Η Ευρυδίκη, βέβαια, φάνηκε ενοχλημένη και άρχισε να υποστηρίξει τον εαυτό της. Δεν δίστασε μάλιστα να δώσει και μία αποστομωτική απάντηση που αφορούσε την συμπαίκτριά της: «Η Ζάννα είναι δυο μήνες εδώ κι έμαθε και να κρίνει; Αυτό έχω να πω και τίποτα άλλο. Τι να πω στη Ζάννα; Έκατσε ένα μήνα κι έμαθε και να κρίνει;», είπε η Ευρυδίκη σε έντονο ύφος. Ωστόσο, συνέχεια στον καβγά είχαμε κι όταν μεταφέρθηκε κριτική επιτροπή, με τις βολές των δύο παικτριών του show να συνεχίζουν.

My Style Rocks 17/3/2020: Το απόσπασμα από τον τσακωμό των κοριτσιών

My Style Rocks gala: Οι αλλαγές που θα γίνουν

Το My Style Rocks ολοκληρώνεται προσωρινά με το Gala αυτής της εβδομάδας, αλλά σε νέα μέρα και ώρα. Όπως ανακοινώθηκε, το Gala που πριν λίγες ημέρες μετακόμισε στα μεσημέρια της Κυριακής επιστρέφει για τελευταία προς το παρόν φορά στη νυχτερινή ζώνη. Το My Style Rocks Gala θα μεταδοθεί το βράδυ της Παρασκευής και συγκεκριμένα στις 22.30. Μάλιστα, αυτό είναι το τελευταίο εκ των ήδη μαγνητοσκοπημένων επεισοδίων, στο τέλος του οποίου αποχωρεί η Κιάρα Μαρκέζη.

My Style Rocks 18/3/2020: Το trailer του επεισοδίου
Δείτε ακόμα

MasterChef: Λιγότερα επεισόδια στο εξής μέσα στην εβδομάδα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις