Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φαίη Σκορδά κορονοϊός: Η ανάρτηση στο Instagram για το πώς διαβάζει τα παιδιά της
LIFESTYLE

Φαίη Σκορδά κορονοϊός: Η ανάρτηση στο Instagram για το πώς διαβάζει τα παιδιά της

Φαίη Σκορδά κορονοϊός: Όπως δήλωσε τέσσερις μέρες πριν, είναι ασυμπτωματική και τα παιδιά της βγήκαν αρνητικά.

Φαίη Σκορδά κορονοϊός: Η Φαίη Σκορδά βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες σε καραντίνα, αφού το βράδυ του Σαββάτου αποκάλυψε πως βγήκε θετική στον κορωνοϊό. Όπως δήλωσε τέσσερις μέρες πριν, είναι ασυμπτωματική και τα παιδιά της βγήκαν αρνητικά. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στο τι την οδήγησε να κάνει το τεστ.

«Δεν έχω κανένα σύμπτωμα μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Αποφάσισα να κάνω το τεστ γιατί είχα θορυβηθεί μια συγκεκριμένη μέρα γιατί απανωτά μου ήρθαν κάποιες πληροφορίες. Από τη μία έμαθα για έναν γνωστό μου που είχαμε συναντηθεί ότι είχε έρθει σε επαφή με έναν ασθενή και από την άλλη σχετικά με ένα γύρισμα του YFSF που το κανάλι μετά πήρε τις σωστές αποφάσεις, κάποιοι άνθρωποι είχαν έρθει, δύο παιδιά νομίζω, σε επαφή με μια ασθενή, οπότε αποφασίστηκε να κάνουν τις εξετάσεις και για 15 μέρες κάποιοι να παραμείνουν στο σπίτι τους», δήλωσε η Φαίη Σκορδά και πρόσθεσε: «Θορυβήθηκα ακόμη περισσότερο γιατί ήταν μέσα στη σκέψη μου όλο αυτό ότι εμείς στη δουλειά μας συναντάμε πάρα πολύ κόσμο και δεν είναι συγκεκριμένος ο κόσμος. Οπότε, έτσι μου μπήκε η ιδέα να κάνω το τεστ. Έκανα το τεστ, βγήκε θετικό. Τα παιδιά μου βγήκαν αρνητικά στο τεστ».

Φαίη Σκορδά κορονοϊός: Τι είπε στην εκπομπή του Χατζηνικολάου

Φαίη Σκορδά κορονοϊός: Πώς διαβάζει τα παιδιά της

Μέσα από την καραντίνα, η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μία ανάρτηση, προκειμένου να μοιραστεί κάτι με τους followers της. Έτσι, όπως ενημέρωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Φαίη Σκορδά ασχολείται εξ αποστάσεως με τα παιδιά της και φροντίζει να ελέγχει τις ασκήσεις που κάνουν αυτά στο σπίτι, μιας και τα σχολεία είναι εδώ και μία βδομάδα κλειστά.

Ο γιος της Δημήτρης της άφησε έξω από την πόρτα τα φύλλα με τις εργασίες του, γράφοντάς της πάνω «δες» και μια καρδούλα προκειμένου η Φαίη Σκορδά να ελέγξει τις ασκήσεις του.  Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά ανέβασε και δεύτερο story με τα βιβλία που διαβάζει.

Δείτε ακόμα

«Δεν θέλω να σας βαραίνω»: Πώς εμφανίστηκε η Μενεγάκη και τι ευχήθηκε στην Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά για τον κορωνοϊό -Ξέσπασε για τα αρνητικά μηνύματα που έλαβε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις