Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» Μελέτης: O Γιώργος Γεροντιδάκης για την αναστολή των γυρισμάτων
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες» Μελέτης: O Γιώργος Γεροντιδάκης για την αναστολή των γυρισμάτων

«Άγριες Μέλισσες» Μελέτης: «Θα περάσουν γρήγορα οι μέρες και θα ξανασμίξουμε στο πλατό να συνεχίσουμε τα γυρίσματα» έγραψε μεταξύ άλλων ο «Μελέτης» από τις Άγριες Μέλισσες.

«Άγριες Μέλισσες» Μελέτης: Ο Γιώργος Γεροντιδάκης υποδύεται τον «Μελέτη» στις Άγριες Μέλισσες και με ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μίλησε σχετικά με την αναστολή των γυρισμάτων, αλλά και την αλλαγή της καθημερινότητας όλων, μένοντας σε θετικά και αισιόδοξα μηνύματα. «Τα γυρίσματα των “Μελισσών” αναστέλλονται μέχρι να καταλαγιάσει η πανδημία. Ευκαιρία να κάτσουμε σπίτι μας και να θυμηθούμε πώς ήταν πριν από οκτώ μήνες όταν και μετακομίσαμε στο Διαφάνι. Ας απολαύσουμε το διάστημα αυτό, ευκαιρία να ασχοληθούμε με τα παιδιά μας, τους συντρόφους μας και τους εαυτούς μας».

«Κουβεντούλα, επιτραπέζια, μουσική, βιβλία και ό, τι άλλο επιθυμεί ο καθένας. Ευκαιρία να δούμε σε επανάληψη όλα τα επεισόδια της σειράς μιας και τα ξέρουμε μόνο αμοντάριστα! Έξω, μόνο για τα απαραίτητα! Θα περάσουν γρήγορα οι μέρες και θα ξανασμίξουμε στο πλατό να συνεχίσουμε τα γυρίσματα, ελπίζω με αγκαλιές και φιλιά ελεύθερα! Έως τότε προστατέψτε τους εαυτούς σας και τους αγαπημένους σας!» έγραψε συγκεκριμένα ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την αναστολή των γυρισμάτων

Ακολουθώντας τα μέτρα προφύλαξης και περιορισμού της διασποράς του νέου κορωνοϊού, χθες ο ΑΝΤ1 εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία γίνονται τροποποιήσεις στο καθημερινό του πρόγραμμα, δίνοντας έμφαση στην ενημέρωση των πολιτών με έκτακτες εκπομπές και εκτεταμένο δελτίο ειδήσεων, ενώ αναστέλλεται για όσο διάστημα χρειαστεί η παραγωγή των ψυχαγωγικών εκπομπών και σειρών. Ανάμεσα σε αυτές και οι «Άγριες Μέλισσες» που αποτελούν μια σταθερή επιλογή των τηλεθεατών εδώ και μήνες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις